Politika

Cvijanović: Ćurićeva pobjeda neophodna zbog daljeg razvoja i saradnje

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da za razvoj Trebinja i dobru komunikaciju sa institucijama Republike Srpske na prijevremenim izborima za gradonačelnika treba da pobijedi ozbiljan čovjek kakav je Mirko Ćurić.

Nakon druženja sa više stotina mladih socijaldemokrata i predstavnika mladih iz partija koalicionih partnera, Cvijanovićeva je rekla da je za nju Ćurićeva pobjeda 100 odsto sigurna, jer je on najbolji kandidat.

Loading...

– Ako opozicioni kandidat i nakupi malo glasova, to će biti iz razloga samo zato što ljudi osjećaju određenu obavezu – navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je snaga politike SNSD-a u okupljanju i saradnji, da se tačno zna šta je program za jako Trebinje, koje je preduslov za snažnu Republiku Srpsku.

– Snaga je u tome što svi zajedno možemo da sarađujemo, i zato što imamo omladinu kakvu nema nijedna politička partija ne samo u Srpskoj, nego na Balkanu. Ponosna sam na sve socijaldemokrate koji su nosioci mnogih aktivnosti i ideja – istakla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, u Trebinju su Vlada Srpske i gradska vlast pokrenuli značajan broj projekata, koji su doprinijeli da ovo mjesto danas izgleda dugačije, razvijenije, posjećenije, urbanije i samovjesnije.

– I sve ovo je postignuto zahvaljujući politikama SNSD-a. Naš zadatak je da nastavimo sa ovom dobrom politikom i praksom i u nedjelju 17. februara. Zato je Mirko Ćurić naš izbor – dodala je Cvijanovićeva.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!