Društvo

Položen novi asfalt u Kuljanima

Mještani Kuljana, jednog od najbrže rastućih prigradskih naselja, od danas će se moći voziti znatano modernijom saobraćajnicom na pravcu prema Barlovcima.

U okviru radova na investicionom održavanju lokalnih i nekategorisanih puteva, danas je položen novi sloj asfalta na putu Kuljani – Barlovci- Cerici. Prema podacima Odjeljenja za saobraćaj i puteve, sanirano je 500 metara ove saobraćajnice za što je iz gradskog budžeta izdvojeno 80.000 KM.

Zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić, naglasio je da se ovim projektom nastavlja započeta modernizacija puteva u Kuljanima, pošto je u prethodne dvije godine već saniran dio ove saobraćajnice.

– Drago mi je da je ovo ulica koja je u blizini škole, u kojoj ima značajan broj djece, a na gradskoj administraciji je da da omogući da oni imaju ugodno odrastanje, a mještani da imaju bolju povezanost sa gradom – istakao je Amidžić.

Načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić je najavio da će u narednim danima biti afaltiran i dio 3. kuljanske ulice. Takođe, on je istakao da se, uporedo s tim, aktivno radi i u drugim prigradskim naseljima.

– Danas, na primjer, polažemo prvi sloj afalta na putu u Priječanima, što je jedna od najznačajnijih investicija koje radimo u oblasti saobraćaja.

Ujedno, intezivirani su radovi i u Ulici Petra Velikog u Česmi. Na naše zadovoljstvo, a bez obzira na sve tekuće probleme, sve te značajne investicije se privode kraju – naglasio je Sandić.

Mještani ovog naselja izrazili su zadovoljstvo zbog tekuće modernizacije puteva u Kuljanima.

Predsjednik Savjeta Mjedne zajednice Kuljani Jovica Tomić, istakao je da se radi o veoma značajnom projektu za mještane ovog naselja, pogotovo što je ova saobraćajnica do sada bila u jako lošem stanju.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!