Hronika

Dobojlijama 11 godina robije za dilovanje (FOTO)

Zbog prodaje droge na ukupno 11 godina osuđene su Dobojlije Milko Šarčević (22) i Nikola Đurić (25), zvani Sola i Solsker.

Krivim ih je proglasio Okružni sud u Banjaluci, koji je Šarčevića osudio na pet, a Đuriću je odrezao godinu više.

Loading...

Međutim, Šarčević bi iza rešetaka trebalo da provede dodatnih deset mjeseci, pošto su mu u kaznu uračunate i dvije ranije uslovne osude koje su ovom presudom opozvane jer se ponovo ogriješio o zakon.

Prema presudi, Đurić i Šarčević su u novembru prošle godine u taksiju prevezli više od 200 grama droge koju su planirali da prodaju Borisu R., sa kojim su se sastali u jednom prnjavorskom kafiću.

Kada su stigli u Prnjavor, u kafiću u Zanatskom centru sastali su se sa Borisom R. i ponudili mu marihuanu i spid. Prije nego što su predali drogu, reagovala je policija i uhapsila obojicu Dobojlija.

Tada je kod Šarčevića pronađeno oko 280 grama marihuane, dok je Đurić bacio četiri paketića marihuane, paketić spida i sedam tableta ekstazija. Nakon toga pretresen je Đurićev stan u Doboju i pronađeno je još oko 600 grama marihuane, 100 tableta ekstazija, oko 100 grama spida, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Obojica su bili tokom procesa sa banjalučkim Okružnim javnim tužilaštvom zaključili sporazume o priznanju krivice. Đurić je, međutim, na sudu potom odustao od sporazuma, a dogovor Šarčevića sa tužiocem odbacilo je Sudsko vijeće.

(NN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!