Društvo

Građanska patrola: Najviše prijava za oštećeno drveće

Tokom prošle sedmice, Banjalučani su putem aplikacije „Građanska patrola“, najviše prijavljivali slučajeve osušenih i oboljelih stabala u gradskim alejama.

Na osnovu prijava sugrađana, nadležne službe su prošle sedmice uklonile više oboljelih stabala, koja su, kako se ispostavilo na terenu, predstavljala opasnost za prolaznike.

Loading...

Istovremeno, u više slučajeva građani su prijavljivali probleme u vezi sa neredovnim odvoženjem smeća, odnosno pražnjenjem kontejnera. Po prijavama, nadležne službe su brzo reagovale i u dogovoru sa „Čistoćom“, ovi problemi su riješeni.

Takođe, više prijava odnosilo se na nefunkcionisanje ulične rasvjete, i to u Barlovcima, Užičkoj ulici i Ulici Dragana Bubića. Po prijemu prijava, Odjeljenje za komunalne poslove naložilo je izvođaču radova da otkloni prijavljene kvarove.

Što se tiče komunalne opreme, građani su prijavili da su oštećene pojedine sprave na dječijem igralištu u Parku Mladen Stojanović. Ova oštećenja će, prema objašnjenju nadležnih iz Odjeljenja za komunalne poslove, biti otklonjena nakon izbora izvođača radova za popravku igrališta.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!