Politika

Cvijanovićka: SNSD najbolja stranka jer ima šta da ponudi građanima (FOTO)

Potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović rekla je danas u Modriči da je SNSD snažna, velika, najbolja i najodgovornija stranka koja ima čime da se pohvali i šta da ponudi i obeća građanima u narednom periodu.

– Dovoljno je da dođem među vas i shvatim kakva je atmosfera. Mi smo ljudi koji razumijemo dovoljno šta treba da radimo. Zajedno smo bili u mnogim važnim stvarima i mnogim političkim bitkama. Ostaće tako i u budućem periodu – rekla je Cvijanovićka u obraćanju aktivistima Opštinskog odbora SNSD-a u modričkoj Mjesnoj zajednici Skugrić.

Ona je naglasila da vjeruje u Srpsku, njene institucije i svakog njenog čovjeka.

– Znam da je svaki naš čovjek dovoljno važan za Srpsku. Ono što smo naučili od predsjednika naše partije i Republike Milorada Dodika jeste da moramo da se držimo svi zajedno i čuvamo institucije – istakla je Cvijanovićka.

Ona je naglasila da je SNSD napravio dosta dobrih stvari u proteklom periodu, da je saniran budžet i da se sve obaveze izvršavaju bez problema.

– Mnogo je stvari urađeno i još mnogo toga će tek biti urađeno – navela je Cvijanovićka.

Ona je istakla da vjeruje u snagu SNSD-a i zna da će ta stranka odnijeti pobjedu na predstojećim izborima.

– Treba nam pobjeda koja će biti velika i koju niko neće moći da osporava – rekla je Cvijanovićka.

Ona je naglasila da je SNSD najbolja i najodgovornija stranka kada je riječ o političkoj ponudi.

– Povećali smo penzije za 20 odsto, povećaćemo ih još. Za poljoprivredne proizvođače povećali smo novac koji se za njih izdvaja. Sve je redovno – rekla je Cvijanovićka.

Ona je dodala da je Vlada uvela nova socijalna prava, te je izrazila ponos što svaka nezaposlena porodilja u Srpskoj dobija mjesečni iznos koji je gotovo u visini najniže plate.

Cvijanovićka je rekla da je riješen i problem u vezi sa demobilisanim borcima koji imaju 65 godina, a nemaju 15 godina osiguranog radnog staža.

– Ako uvodimo nova prava, sve redovno isplaćujemo i povećavamo ono što je postojeće, nemoguće je da onda pričaju kako smo u finansijskom kolapsu. To godinama govore naši politički protivnici – objasnila je Cvijanovićka.

Obraćanju Cvijanovićka brojnim aktivistima Opštinskog odbora SNSD-a u modričkoj u Mjesnoj zajednici Skugrić prisustvovalo je i rukovodstvo Opštinskog odbora SNSD-a Modriča, predvođeno Mladenom Krekićem.

(srna)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!