Društvo

Davor Dragičević: Ili ćemo napraviti bolje sutra ili da krenemo odavde put Gradiške (VIDEO)

Dragi moj sine, dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša. Stojimo, čekamo, nadamo se. Stoje ikone i cvijeće, krstovi i poruke, anđeli, igračke. Čak i zapadne diplomate znaju da je David Dragičević likvidiran. Ovo je organizovano ubistvo – likvidacija djeteta od 21 godinu – poručio je Davor Dragičević, sa današnjeg skupa “Pravda za Davida”, koji se održava 212. put.

Prije početka njegovog govora mogla se čuti pjesma Beogradskog sindikata “Sistem te laže”.

– On je 17. marta bio u kući. Dijete. Svako neka kaže istinu koliko god bolna bila – hvala mu. Stajanjem ovdje, paljenjem svijeća, okupljanjem, dajemo podršku jedni drugima. Hvala vama i medijima na podršci. Nema ovdje ni života ni napretka – rekao je Davor.

On se zapitao koja država je do sada priznala likvidaciju djeteta od 21 godinu.

– Koja država će to priznati? Ova neće. Pred nama je jedan izbor – da napravimo bolje sutra. To je i cilj pokreta “Pravda za Davida”. Druga opcija je sasvim izvjesna – da se spakujemo i krenemo odavde put Gradiške, kao Kurdi, Sirijci, kao izbjeglice iz vlastite zemlje. Nadam se, ako dođe do toga, da će nas neko i primiti, ali moraće i sanduk Davida Dragičevića zajedno sa mnom. Sve ću vas poslušati. Ako treba, ovdje ću stajati do kraja života – poručio je Davor Dragičević.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!