Kultura

Sve je spremno za najbolju DJ žurku u bijelom: KANJON WHITE ! (VIDEO)

Sve je spremno za najveću DJ žurku u bijelom u kanjonu rijeke Vrbas, koja će se održati u subotu, 28. jula u Rafting centru Kanjon u Banjaluci!

Motiv i kod večeri je: Ispratimo jul u bijelom! Vrijeme je za Kanjon White!

Loading...

Novo izdanje svojevrsnog White DJ muzičkog iskustva u kanjonu Vrbasa donosi nezaboravnu žurku uz nastupe nekoliko DJ izvođača i čitavu paradu atraktivnih plesačica i hostesa koje će rasplesati i najuspavanije cipele na plesnom podijumu Kanjon White večeri!

Riječ je o jednom od najvećih i najzabavnijih koncepta zabave, koji je značajan po tome što pruža neponovljivo iskustvo masovnog klabinga pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

Organizatori ove zanimljive žurke su Rafting centar Kanjon i vjeruju da najvjerniji poklonici žurki na otvorenom, jedva čekaju novo izdanje jer je “Kanjon White” svakim narednim izdanjem postajao sinonim najboljeg ljetnjeg provoda pod vedrim nebom!

Podsjećamo da su kroz dosadašnja izdanja prodefilovali brojni izvođači, a zbog originalnosti ovog jedinstvenog događaja i ovogodišnji program je pod velom mistike i sigurno će biti najprijatnije iznenađenje u predposljednjoj julskoj noći na Vrbasu.

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način a ako prvi put dolazite potrebno je da izvršite rezervaciju svoje pozivnice i preuzmete je prije 28.jula u RC Kanjon. Ukoliko ne dođete u bijeloj garderobi nećete biti u mogućnosti da učestvujete u “Kanjon White ” večeri.

Broj mjesta je ograničen i zato rezervišite mjesto na vrijeme!
REZERVACIJE NA TEL 066/714-174

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!