Banjaluka

“NISAM NI LAV, NI HRABAR” Otac nastradalog mladića 64. dan poručio da ne odustaje od PRAVDE, počelo skupljanje donacije za dječaka kojeg je svaki dan DAVID HRANIO

Dragi moj sine, dušo moja, dušo naša. Mirno i dostojanstveno želimo istinu i pravdu, poručio je sa Trga Krajine Davor Dragičevi, otac nastradalog mladića iz Banjaluke, te 64. dan iz centra Banjaluke ponovio da je saučesništvo teži zločin od ubistva.

Davor Dragičević zahvalio se svima što su uz njega i grupu i daju snage da se izdrzi u ovoj borbi.

Nisam ni lav, ni hrabar, ja sam otac Davida Dragičevića. Svi vi koji sumnjate da su vam djeca ubijena i imate probleme sa institucijam molim da ne dolazite sada. Morate svi stati kao ja ispred svog djeteta da se borite za istinu i pravdu. Ne možete jedan dan zapaliti svijeću, pa nakon 6 mjeseci i godinu i kukati na grobu – kazao je on.

On je dodao da se počelo pričati da svaki dan na Trg Krajine dolazi pod uticajem alkohola, te da odgovorno tvrdi da to nije istina.

– Mi smo ljudi, oni su ubice. Đorđe Rađen, Darko Ćulum, Darko Ilić, Želimir Lepir, Dragan Lukač i Željko Karan su saučesnici za sada. Borba će biti duga, moramo biti istrajni. Idemo do kraja. Pravda za Davida, za našu djecu, ostajemo do kraja. Hvala vam – poručio je Dragičević.

Večeras je “12 Davidovih” imalo molbu da se da donacija za dječaka kojeg je svaki dan hranio David, da se ostave donacije za njega u kutiju.

Nakon toga Davor je započeo pjesmu i svi okupljeni na Trgu Krajine zapjevali su refren pjesme “Klinac u getu”.

Čulo se glasno uzvikivanje pravda za Davida svih okupljenih, a sve je propraćeno aplauzima prisutnih.

– Na sljedećem velikom okupljanju, bićete obaviješteni kada će biti, dok dobijem dozvolu, postaviću samo dva pitanja. Ništa više, i da vidimo koja gospoda će se udostojiti da meni i vama da odgovori – poručio je on.

Prisutni su podigli pesnice i slušala se pjesma sa zvučnika “Klinac iz geta” i svi su pjevali refren.

(srpskainfo.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!