Banjaluka

Počelo Ljeto na Vrbasu: Najljepšu lastu izveo Đorđe Gajić

Pobjednik u izvođenju čuvene vrbaske laste sa Gradskog mosta je Banjalučanin Đorđe Gajić, koji je, poslije jučerašnjih skokova, rekao da mu je ova nagrada posebno draga, jer je osvojena u rodnom gradu.

-Već dugi niz godina učestvujem na svim regionalnim skakaonicama. Za mene je osvajanje prvog mjesta u rodnom gradu veliki uspjeh, a moram da priznam da je dosad bio i najteži skok, zbog prisustva mnogih prijatelja i rodbine – rekao je Gajić.

Njemu je priprao pehar i nagrada od 700 KM, dok je drugoplasiranom Dini Bajriću iz Sarajeva uručena medalja i novčana nagrada od 500 KM, a trećeplasiranom Amaru Ćatiću iz Banje Luke medalja i 300 KM.

Nagrade najuspješnijim je uručila Natalija Trivić, načelnica Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku u Gradskoj upravi.

Inače, jučerašnjim skokovima sa Gradskog mosta, koji predstavljaju jednu turističku atrakciju, započela je ovogodišnja tradicionalna manifestacija „Ljeto na Vrbasu“.

Od ove godine, manifestacija je obogaćena nizom atraktivnih sadržaja, poput novog turističkog proizvoda – spuštanja užetom preko Vrbasa.

Iz programa „Ljeta na Vrbasu“, koje će trajati do 29. jula, vrijedi izdvojiti još jedan novitet – bioskop na otvorenom, koji će biti organizovan na tvrđavi Kastel 24.jula, sa početkom u 21.00 čas.

Zbog radova na gradskoj plaži kod Zelenog mosta, sva sportska dešavanja ove manifestacije biće održana u vodenom parku Akvana, osim trke dajak-čamaca.

Zvanično zatvaranje najavljeno je plesnim događajem „Ples pod zvijezdama“, koji će biti održan u 21 čas na plaži ispod dvorane Obilićevo. U plesnoj čaroliji pod zvijezdama, moći će da učestvuju svi koji dođu na obalu Vrbasa.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!