Politika

Željka Cvijanović počasni građanin Čelinca

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović dobitnik je priznanja "Počasni građanin opštine Čelinac", koje bi trebalo da joj bude uručeno sutra na svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave opštine - Sabora Svetog arhangela Gavrila, odlučili su odbornici lokalne skupštine.

Akademik Rajko Kuzmanović je dobitnik Priznanja za životno djelo za poseban doprinos razvoju opštine Čelinac.

Plaketu opštine Čelinac za doprinos od izuzetnog značaja za razvoj opštine dobiće generalni konzul Srbije Vladimir Nikolić i pjesnik Ratko Popović.

Loading...

Danilu Maglovu biće uručena Zahvalnica za humanitarni rad, a pisana Zahvalnica za humanitarni rad i uspješnu saradnju sa institucijama opštine posthumno će biti dodijeljena Azri Ikalović.

Učenica banjalučke Gimnazije Ivana Dević dobitnik je Zahvalnice za postignute rezultate u obrazovanju i doprinos ugledu opštine.

Za postignute rezultate u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja nagrađena je i Јavna ustanova Dječiji vrtić “Neven”.

Nagrade i priznanja pojedincima i kolektivima biće uručeni sutra od 20.00 časova na svečanoj akademiji u sali Centra za kulturu.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!