Hronika

Eksploziv u Bingo city centru u Tuzli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona pregledaju prostorije i garaže “Bingo city centra” u Tuzli nakon dojave da je u garaži podmetnuto 15 kilograma nepoznatih eksplozivnih sredstava.

Menadžment “Bingo city centra” obavijestio je juče popodne policiju da je nepoznata osoba oko 16.00 časova uputila poziv upravi ovog centra da se u garaži nalazi 15 kilograma nepoznatih eksplozivnih sredstava.

Loading...

Policija je odmah reagovala i evakuisala posjetioce iz zgrade, obezbijedila trakom “Bingo siti centar” i vršila pregled prostorija, potvrđeno je Srni u MUP-u Tuzlanskog kantona.

Kontradiverzioni pregled garaže u tuzlanskom “Bingo siti centru” završen je kasno sinoć, a u garaži ovog objekta ostalo je nekoliko nepregledanih vozila čiji se vlasnici nisu pojavili, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona.

Pripadnici MUP-a ostaće do jutra u “Bingo city center-u”, odnosno dok se ne pojave i ostali vlasnici automobila kako bi bila pregledana i njihova vozila.

“Bingo city center”, nakon pregleda većine automobila u podzemnoj garaži, nastavio je sa radom.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!