Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Kultura

Poznata je satnica nastupa bendova 4. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka!

Još samo nekoliko dana dijeli nas od održavanja četvrtog Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka, koji se ove godine održava od 27. do 29. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Poznat je i muzički program ove regionalne bajkerske manifestacije, a danas javnosti je predstavljena i satnica nastupa bendova na 4. Međunarodnom moto skupu MK Istok. Podsjećamo da nas predstojećeg vikenda na tvrđavi Kastel očekuje rock’n’roll senzacija „Prljavi Inspektor Blaža & Kljunovi“ i banjalučki sastav „Lady D“ koji će nastupitui prve večeri motoskupa, a drugo veče rezervisano je za nastup slovenačkog cover benda Unimogs, Balkan Express cover session svirku i nastup Branka Đurić Đure i njegovog benda Bombaj Štampa!

PETAK 27. jul

  • 21.00h Lady D
  • 23.15h Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi

SUBOTA 28. jul

  • 20.30h Unimogs (SLO)
  • 22.15h BOMBAJ ŠTAMPA
  • 00.00h Balkan Express session

Poznata je satnica bajkerskog defilea, koji će u petak u 18 časova startovati na tvrđavi Kastel, a potom će motociklistički karavan obići grad u vožnji u kojoj će se banjalučanima predstaviti ljubitelji dvotočkaša. Iako se očekuje posjeta velikog broja bajkera, koji će se u Banja Luku sliti uz naše mnogobrojne prijatelje iz moto klubova iz drugih gradova u Bosni i Hercegovini i iz gradova zemalja u regionu, s ponosom još jednom podsjećamo da tokom 4. Međunarodnog motoskupa MK ISTOK Banja Luka ‘pola grada’ neće biti zatvoreno! Odnosno, da vitalne saobraćajnice u gradu neće biti zatvorene za saobraćaj što je svakako potvrda činjenici da su motociklisti prijatelji saobraćaja, a Moto klub ISTOK iskreni drugar Banjalučana i našeg grada na Vrbasu!

Pored sjajnih svirki u najavi, sve posjetioce očekuje odlična i pristupačna ponuda hrane i pića, za šta su zaduženi mnogobrojni prijatelji „4. Međunarodnog motoskupa Moto kluba ISTOK“. A za sve bajkere učesnike ovogodišnjeg Motoskupa priredili smo i specijalna iznenađenja. Prilikom ulaska na tvrđavu Kastel svi učesnici koji preuzmu kupon Mikrofin osiguranja dobiće mogućnost osvajanja jednog od tri vrijedna poklona: kacigu, rukavice ili ceradu za motor. Dobitnike poklona proglasićemo na samoj manifestaciji u subotu 28.jula u 21 časova, a generalni sponzor Banjalučka Pivara sa brendom Nektar je za sve posjetioce i bajkere pripremila i zanimljive cjelodnevne sadržaje i poklone. Odmah nakon defilea u petak očekuju nas takmičenja u brzinskom i količinskom ispijanju piva i takmičenje u sporoj vožnji, što je prilika da se pokaže pravo vozačko umjeće kao i da se podsjeti na važnu činjenicu da uživanje u vožnji motocikala nije nužno i uživanje u brzini!

Predstojeći 4. Međunarodni motoskup MK ISTOK Banja Luka podržali su Grad Banja Luka i Turistička organizacija Banja Luka kao i mnogobrojni sponzori, medijski pokrovitelji i prijatelji. Predstojeći bajkerski spektakl ovog ljeta će, bez sumnje, biti jedan od najmasovnijih događaja u gradu na Vrbasu, a uz cijenu ulaznice od svega 5 KM po večeri za posjetioce koji nisu dio bajkerskog karavana, svima će biti dostupni atraktivni sadržaji ovog jedinstvenog spektakla (tokom dana ulaz je besplatan do 20h, nakon toga ulaz za pješake, one bez motocikla je 5 KM)!

Više informacija možete pronaći na nalozima MK ISTOK na društvenim mrežama i na sajtu kluba.
www.mkistok.com

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button