Društvo

Davor Dragičević: Nadam se da ste svi danas shvatili ko vam je Predsjednik!

Sto dvadeset četvrti dan na Trgu Davida Dragičevića.

Dragi moj sine, dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša!
– rekao je Davor.

– Saučesništvo u ubistvo je teži zločin za ubistvo, kazna za ovo djelo je predviđena do 45 godina robije – ponovio je.

Loading...

– Davor Dragičević i David Dragičević imaju čast, dostojanstvo i obraz. I nemaju putra na glavi kao vi, rekao je.

– Nadam se da ste danas svi saznali ko vam je Predsjednik Republike Srpske – su Davorove riječi koje su dočekane zvužducima i povicima negodovanja.

Davor je pozvao sve okupljene na mir i dostojanstvo!

Samo ću reći jednu rečenicu koju je Predsjednik danas izjavio. Nadam se da ćete shvatiti i razumjeti o čemu se radi.

“Šta hoće Davor Dragičević? Ubili su mu jedno dijete, ima ih još dvoje. Nek’ slavi slavu, nek’ zapali svijeću…nek’ se veseli.”

Milorade, ostajemo ovdje! Idemo do kraja! – povikao je Davor.

Daniela Ratešić Došen je pročitala saopštenje koje je Davor danas izdao. Cijelo saopštenje možete pročitati na sljedećem linku: Davor Dragičević: Predsjedniče, od čega branite Republiku Srpsku?!

Majka Suzana se obratila okupljenim građanima.

– Dobro veče dobri ljudi. Biću večeras kratka. Koliko čovjek treba biti bahat, umišljen da vuče paralelu između sebe i Republike Srpske. Da on kada ode nema Republike, svi ćemo propasti.

– Politika, šta je to? Jel to ubistvo moga djeteta? Jel to što tražimo istinu i pravdu? Jel to što tražimo ko je ubio naše dijete? Šta me briga ko je na vlasti uopšte me ne interesuje. Mene ne interesuje u kojoj ste partiji, niti vam tražim člansku kartu, uopšte me to ne interesuje. Mene interesuje da ste čovjek.

– Svako ko je čovjek, ko ima malo empatije, ako je ostalo u ljudima jer su ljudi ubijeni u pojam. Ko ima svoje dijete, ko se može staviti u naše cipele, zamisliti da se sutra ovo i njima može desiti u ovoj anarhiji. Gdje pet posto građana imaju pare a ostali nemaju ništa. Sada ću reći jednu svoju sramotu, skroz sam zaboravila. Preko deset godina imam člansku kartu SNSD-a pa ću da zamolim ljude koji tamo rade da moje ime prekriže, nisam više vaš član.

– Šta hoće Davor Dragičević? Ubili su mu jedno dijete, ima ih još dvoje. Nek’ slavi slavu, nek’ zapali svijeću…nek’ se veseli. – Davor je ponovio riječi Predsjednika.

– Hajde, dignite ruku koliko vas ima razvedenih ovdje – pitali su na Trgu. Jesu li naša djeca idioti? Ko ima pravo da ubija djecu razvedenih roditelja i baca u kanal? Ko ima pravo da ih tako obilježava?

Davor se još jednom zahvalio na nesebičnoj podršci koja se pruža njemu, majci Suzani i grupi Pravda za Davida i poručio da će se organizovano ubistvo završiti kada vrate Davidove gaće.

– Milorade, ostajemo ovdje! Idemo do kraja!

(foto: Miroslav Mišo Blagojević)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!