Društvo

Saopštenje povodom sve učestalijih napada na grupu Pravda za Davida

 

Grupa Pravda za Davida, grupa koja broji 330 000 članova, osnovana s ciljem rasvjetljavanja okolnosti stradanja dvadeset jednogodišnjeg Davida Dragičevića, danas je izdala saopštenje zbog učestalih napada na grupu Pravda za Davida.

Loading...

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Poštovana javnosti, obraćamo vam sa namjerom da razjasnimo neke stvari po ko zna koji put.

Mi ne želimo učestvovati u predizbornoj kampanji ni pozicije ni opozicije i mnogo nas boli kada vidimo da je pojedincima više stalo do toga nego do istine o mučki ugašenom mladom životu.

Svi članovi grupe koji budu komentarisali da je Republika Srpska genocidna tvorevina, da nam tako i treba, da je treba srušiti i slično će biti blokirani. Ovo je naša Republika, mi je volimo, mi živimo u njoj, mi je branimo i ništa ne želimo da rušimo. Želimo da živimo dostojanstveno i mirno. Pokažimo da smo ljudi, pokažimo da ne baratamo riječima i oružjem sa kojima se godinama koriste naši političari, da mi nismo takvi. U posljednje vrijeme sve više i više takvih komentara vidimo na grupi, i mislimo da ovdje nije mjesto da se o tome priča, niti da se takve borbe ovdje vode. Mi to nećemo dopustiti. Grupa Pravda za Davida ne želi ništa da ruši, mi želimo mir. Želimo pravdu za svu ubijenu djecu. Pravdu za Davida, Dženana, Nikolu, Jovana, Danijelu, Muhameda… za svu djecu… za to se borimo!

Boli nas i to kad vidimo da se ova borba za istinu porodice Dragičević i grupe Pravda za Davida od strane pojedinaca i grupa želi iskoristiti u ostvarenju ličnih interesa pojedinaca. Pogriješili ste ako ste mislili da ćemo mirno to gledati…E PA NEĆEMO!

Zahvaljujemo se svima na podršci, pored medija koji nas prate posebno se zahvaljujemo ljudima koji su uz nas na Trgu i onima koji ovu borbu šire na svim kontinentima.

Zahvaljujemo se i poštenim i časnim pripadnicima institucija koji su smogli hrabrosti da podrže i pomognu u ovoj našoj borbi.

 

PRAVDA ZA DAVIDA!

IDEMO DO KRAJA!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!