Politika

Dodik: Srpska u predstojeće izbore ulazi najstabilnija do sada

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska, od svih do sada održanih izbora, u predstojeće ulazi najstabilnija.

Nakon sastanka predstavnika vladajuće koalicije – SNSD-a, DNS-a i SP-a na Kozari, Dodik je rekao novinarima da je učinjeno mnogo na poboljšanju života građana Republike Srpske i da ne vidi načina da Srpska, njene finansije i institucije budu ugroženi.

Dodik je naglasio da Srpska bilježi rast u 15 posljednjih kvartala, podsjetivši da su povećane penzije i plate, kao i da se grade važni objekti.

Loading...

Lider DNS-a Marko Pavić rekao je da su na današnjem sastanku usaglašeni stavovi koalicije po svim pitanjima, kao i da je neupitna podrška pojedinačnim kandidatima na predstojećim izborima.

On je ocijenio da je politička i finansijska situacija u Republici Srpskoj povoljna i da se sve obaveze izvršavaju.

Osvrćući se na migrantsku krizu u BiH, Pavić je ocijenio da Republika Srpska i Federacija BiH moraju efikansnije raditi na suzbijanju velikog broja migranata jer ih Srpska ne može primati.

Lider SP-a Petar Đokić ocijenio je da je koaliciono djelovanje u prethodnom periodu bilo usmjereno na poboljšanje ekonomskog stanja i da su rezultati vidljivi.

Na Kozari je danas održan sastanak vladajuće koalicije SNSD-a, DNS-a i SP na kojem je razmatrana politička situacija u Republici Srpskoj i BiH.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!