Hronika

Monstrum sa saučesnikom mučio djevojku iz BiH, a zatim je PREKLAO PA BACIO SA LITICE (VIDEO)

Kako si mogao djevojku koju nisi poznavao, koja ti ništa nije uradila, kako si mogao da je ubiješ?”, pitao je novinar ubicu Muriza Brkića.

– Šta da vam kažem, teško mi je o tome da pričam, teško je to za objasniti, to je moja najveća greška u životu…- odgovara monstrum s izrazom lica kao da mu je neugodno..

Međutim, novinar nastavlja s pitanjem: “Zbog čega si to uradio? Kako si mogao uopšte?”.

Brkić je ćutao, pa je rekao:”A ne znam ni ja, odakle mi hrabrost…”.

To je samo dio potresne ispovijesti koju su dale ubice Arnele Đogić. Podsjećamo, nezapamćen zločin dogodio se u Olovu u februaru 2016. godine. Muriz Brkić i Avdija Selimović ubili su Arnelu Đogić tako što su je prvo pretukli, potom joj preko usta vezali PVC traku, stežući joj jezik i donji dio lobanje kako ne bi mogla da doziva pomoć.

U prvostepenoj presudi stoji da su je na mjestu Čudanski krševi izvukli iz vozila, a potom je Selimović Brkiću dao nož kojim je on dokrajčio djevojku. Bacili su je niz 70 metara duboku liticu prema kanjonu rijeke Stupčanice.

Tijelo je pronađeno tek poslije trodnevne potrage. Obdukcijom je utvrđeno da je Arnela preminula od više uboda nožem u vrat.

Takođe, uočeni su lomovi ključne kosti i kičme koji su nastali prilikom bacanja tijela sa litice.

Selimović i Brkić su uhapšeni istog dana, a policiji su priznali da su zločin počinili jer je Arnela prekinula ljubavnu vezu s Avdijom.

Obojica su osuđena na po 40 godina zatvora.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!