Banjaluka

Produžena akcija „Biramo najuređenije dvorište“: Prijave do 28. juna

Tradicionalna akcija Gradske uprave pod nazivom „Biramo najuređenije“, produžena je za jednu sedmicu i trajaće do 28. juna.

Komisija je odlučila da produži rok za prijave zbog velike zainteresovanosti sugrađana kako bi svi oni mogli da prijave svoja dvorišta i učestvuju u ovoj akciji koja se organizuje 17. godinu uzastopno.

Loading...

Podsjećamo da je akcija počela 25. maja, a biramo najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Popunjene prijave, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected], ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je ovo, uz proljećno uređenje grada i Festival cvijeća, još jedna od gradskih akcija kojom se želi uljepšati naš grad.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!