Sport

Zvaničnici Srpske uputili čestitke vaterpolistima Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja titule prvaka Evrope.

Izuzetno mi je zadovoljstvo da u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime svim igračima, selektoru i stručnom štabu uputim najiskrenije čestitke, povodom osvajanja titule prvaka Evrope.

Sa najboljim željama za mnogo uspjeha u daljim takmičenjima, uvjeren sam da ćete nastaviti postizati zapažene rezultate i da ćemo se zajedno radovati vašim pobjedama, navodi se u čestitki predsjednika Republike.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Predsjednica uputila je danas vaterpolo reprezentaciji Srbije čestitku povodom osvajanja titule prvaka na Evropskom prvenstvu održanom u Barseloni.

„U ime Vlade Republike Srpske, svoje ime i u ime građana Republike Srpske, upućujem vam iskrene čestitke povodom velikog uspjeha – osvajanja titule prvaka Evrope.

Svi u Republici Srpskoj su sa zadovoljstvom pratili utakmicu, a vi ste nas, svojom izuzetnom igrom i postignutim uspjehom, učinili ponosnim i srećnim.

Zasluženo ste se, fantastičnom igrom, odbranili titulu šampiona Evrope i tako potvrdili da se timskim radom  i istrajnošću,  postižu najbolji rezultati.

Želim vam puno uspjeha i na narednim takmičenjima i uvjerena sam da ćete nastaviti da ostvarujete vrhunske rezultate“, navodi se u čestitiki predsjednice Cvijanović.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!