Magazin

Dnevni horoskop za 30. juli 2018: Lav shvata da nije jedini u životu svoga partnera, Škorpija pred raskidom ljubavne veze, Vodoliji jedna osoba ne izlazi iz glave, ali…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak 30. juli 2018. godine: Ovnu pomaže osoba iz inostranstva, Biku oslonac jedna Djevica, Blizanci donose važne odluke, Rak naslućuje da nešto nije uredu, Djevica sve udaljenija od voljene osobe, Vaga ne želi da se ponavlja, Strijelac nezadovoljan, Jarac zaljubljen, Ribe ne žele da se bave sitnicama.

OVAN
POSAO: Poslovna šansa sa osobom iz inostranstva vam nudi solidnu mogućnost za razrješenje problema koji su vam se skupili na polju finansija.
LJUBAV: Partnerski odnosi sa osobom, koja je ni manje ni više nego karmačika priča, je nešto što ste odavno već uvidjeli kao dug koji treba da vratite.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BIK
POSAO: Niste sami na svom poslovnom segmentu i želite dio obaveza da podijelite na kolege. U svakom slučaju možete da se oslonite na jednu Djevicu koju smatrate odgovornom za pojedine aktivnosti.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer taj stav nećete protežirati za neko vrijeme. Bit ćete skloni promjeni kada se dese konkretnije stvari.
ZDRAVLJE: Unosite dovoljno tečnosti u organizam.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Ne želite da trčite sa svojim odlukama bez pristanka većine saradnika. Imat ćete odličan dan za donošenje i nešto konkretnijih rješenja.
LJUBAV: Uobražavate da vam je partner nevjeran. Morate da budete saglasni sa svojim željama i ne propuštajte priliku da se pomirite sa osobom pored sebe.
ZDRAVLJE: Pojačane emocije.

RAK
POSAO: Imate smisao za biznis pa očekujte slučajan poziv na jedan poslovni sastanak tokom današnjeg ili narednih dana. Ovo može da vam otvori velika vrata.
LJUBAV: Isuviše ste intuitivni u emotivnom segmentu da možete mnogo toga da naslutite. Kada su partnerski odnosi u pitanju osjećate da je nečemu došao sasvim novi period.
ZDRAVLJE: Pazite šta sanjate jer to može da vam se ostvari.

LAV
POSAO: Volite nešto posebo na polju posla da vam se dogodi. Razmislit ćete pa ćete se otvorenije postaviti u toku perioda pred vama, kada su i konkretne odluke u pitanju.
LJUBAV: Niste jedini u ljubavnom životu osobe pored vas. Mislili ste da će se okolnosti promijeniti, ali vi ste se zapravo pomalo zavaravali.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

DJEVICA
POSAO: Niste loše kotirani u svom poslovnom okruženju pa se pokušaji promjene ne preporučuju za neko vrijeme. Danas ćete se doslovno odmoriti na putu ka cilju kojem težite.
LJUBAV: Ukoliko osjećate netrpeljivost prema voljenoj osobi, to nije zapravo slučajno jer se već odavno očekivao raskid veze.
ZDRAVLJE: Digestivni trakt vam je lošiji.

VAGA
POSAO: Nemate namjeru da se dezavuišete nepotpunim poslovnim segmentima. Imate na umu da stvari postavite na svoje mjesto u narednom periodu.
LJUBAV: Pojasnili ste partneru mnoge stvari i ne želite da se ponavljate. Ko razumije vaše stavove, može da nasluti jasan ishod.
ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Imali ste dovoljno vremena da završite poslovne aktivnosti i u tome uspijete u neku ruku. Bit ćete dovoljno otvoreni na putu ka ličnom uspjehu.
LJUBAV: Pokušavate da se postavite dovoljno pametno kada je u pitanju vaša dugogodipšnja veza u kojoj su samo djeca spona, Imate na umu da prekinete sa kolotečinom.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko ste uvidjeli da stvari ne idu onako ste planirali ne očajavajte u većoj mjeri. Imat ćete odličnu strategiju razrješenja trenutne situacije.
LJUBAV: Pojačana tenzija na polju braka se osjeća već duže vremena, ali vi ne želite to sebi da priznate. Isuviše se osjećate ušuškano pored osobe sa kojom živite.
ZDRAVLJE: Dobro

JARAC
POSAO: Niste se vi loše postavili, već po prirodi volite da budete naredbodavni i da stvari držite “pod konac” koliko god to možete.
LJUBAV: Imate jasan stav kada su u pitanju vaše lične emocije prema osobi koja vas voli bezuslovno. Zaljubljeni ste.
ZDRAVLJE: Pojačajte uznošenje vitamina C.

VODOLIJA
POSAO: Isuviše ste svoji za neki klasični vid zaposlenja. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na one segmente koje i ne želite u većoj mjeri, ali vaša zaduženja su na prvom mjestu.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba na koju često mislite nije loša ideja da se potrudite da se nešto konkretno i desi na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Ne možete nikako da izbjegnete stres.

RIBE
POSAO: Poslovna mogućnost vam daje veću slobodu kada su vaše želje u pitanju. Ne želite ni danas da se bavite sitnicama. Smatrate da zaslužujete mnogo više na polju finansija.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku vaša emotovna strana je trenutno zadovoljavajuća. Oni koji su slobodni morat će da sačekaju još malo na konkretizaciju na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Bavite se više sportom.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!