Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

U pijanom stanju vozila pa napala policajca

Nakon izazivanja uznemirenosti građana naglim pokretanjem i zaustavljanjem vozila lišena slobode, a potom napala na policijskog službenika

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 29.07.2018. godine oko 19,40 časova postupili su po zaprimljenoj prijavi da nepoznato lice putničkim automobilom marke „Passat“ naglim pokretanjem i zaustavljanjem vozila ispred ugostiteljskog objekta u Mišinom Hanu, izaziva uznemirenost građana te da se udaljila u nepoznatom pravcu. Nedugo zatim u mjestu Potkozarje policijski službenici su uočili i zaustavili vozilo i utvrdili da se radi o A.K. (1995) iz Banje Luke.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno da je da ima alkohola u organizmu zbog čega je i lišena slobode, da bi zatim u službenim prostorijama udarila policijskog službenika.

O svim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri, dostavi izvještaj protiv A.K. za krivično djelo  „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ te da se lice sankcioniše i zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button