Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 31. juli 2018: Bik osjetljiv na vremenske promjene, Djevica naivna, Škorpiji se otvara put za tajnu vezu…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak 31. juli 2018. godine: Ovan pun entuzijazma, Blizanci odbijaju poziv na flert, Rak preoštar prema partneru, Lav nervozan, Vagi potrebno strpljenje, Strijelac bi u inostranstvo, Jarac pod psihičkim pritiskom, Vodolija se ne snalazi, Ribi jedna Djevica nikako ne izlazi iz glave.

OVAN
POSAO: Pojačavate tempo rada i ne dopuštate da vas nešto ponese u drugom pravcu. Volite saradnju sa jednom Djevicom i Bikom. Danas ste puni entuzijazma.
LJUBAV: ne napušta vas osjećaj sreće na ovom segm,emntu I dovolkno ste stekli poštovanja kod partnera da vas nešto ponese u pravcu pobjede u emotivnom smislu.
ZDRAVLJE: Odlično

BIK
POSAO: Niste sami u poslu koji vas okupira u toku cijelog dana. Morate da budete uporniji kada su vaše želje trenutno prisutne u glavi, pa se angažujte da ih ispunite u cjelosti.
LJUBAV: Partner vas podržava u svemu. Osjećate veću satisfakciju nego obično. Ukoliko ste planirali zajednički izlazak, ne odustajte od činjenice da to morate ispuniti.
ZDRAVLJE: Pojačana razdražljivost na klimatske promjene.

BLIZANCI
POSAO: Pomalo ste kruti u priči sa drugim ljudima i oni mogu da koriste vaše zalaganje kao izgovor kod svojih obaveza. Budite u drugačijem ambijentu jer ne vrijedi da vas neko razvlači bez cilja.
LJUBAV: Isuviše ste zaljubljeni u svog partnera, tako da nećete pristati na flert osobe koja vam se odavno otvoreno postavila.
ZDRAVLJE: Volite sportske aktivnosti.

RAK
POSAO: Pokušaj da nadjačate konkurenciju neće vam se danas isplatiti. Morate da ostanete dosljedni svojim željama, ali i da ne odvlačite svoju enrgiju na loše partije.
LJUBAV: Postupate potpuno ispravno sa partnerom. Možda vam se učini da ste preoštri u komunikaciji, ali ne i na lošem putu.
ZDRAVLJE: Solidno

LAV
POSAO: Ne morate da se udružujete u poslovnom smislu sa osobom koju ne poznajete. Bit ćete dovoljno otvoreni za posebne aranžmane, ali se snebivate oko činjenica da neke stvari nisu dobro došle.
LJUBAV: Imate jasan stav na ovom polju. Ne želite da se otvoreno postavite prema partneru iz određenih razloga od ranije.
ZDRAVLJE: Nervoza.

DJEVICA
POSAO: Isuviše se rasipate na nekoliko segmeneta pa ne možete da stignete nešto konkretno od toga da završite. Ne odustajete od činjenice da ćete uspjeti.
LJUBAV: Neko bi mogao da vam sugeriše da ste pomalo naivni u vezi partnera. Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da imate do neke granice jasniju situaciju.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

VAGA
POSAO: Ne želite da se previše dajete na polju posla iz prostog razloga jer se na tom mjestu ne vidite u skorije vrijeme. Bit će dodatnih izazova, ali na njih ćete pričekati.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete biti iznenađeni partnerovim stavom oko zajednilčkih detalja. Potrebno vam je malo više strpljenja.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko ne smatra da su se neki detalji dovoljno promijenili ići ćete inercijom poslovnih zaduženja od ranije. Uglavnom, niste skloni promjenama.
LJUBAV: Nalazite načina da se vidite sa osobom koja vam je oduvijek draga. Moguča je tajna ljubavna veza sa zauzetom osobom.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko imate pretenzije prema inostranom polju možete biti pomalo razočarani i ne pokušavajte da se tu integrišete u većoj mjeri.
LJUBAV: Volite nove izazove, ali isto tako i pojedine provode po žurkama na otvorenom. Danas ćete imati sličan stav povodom toga.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
POSAO: Želite mnogo vremena da provedeta na zadacima koji su vam simpatičniji, nego nešto sasvim novo i inovativno. Volite provjerene stvari.
LJUBAV: Imate namjeru da se oslobodite stega partnera i da učestvujete malo više u društvenom životu. Postoji određena doza ljubomore od strane partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate psihički pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Možda se niste dovoljno dobro snašli na novim zaduženjima, ali zaisgurno se očekuju mnogo bolji rezultati u skorije vrijeme.
LJUBAV: Poželjeli ste mnogi bolji ambijent od onoga koji trenutno imate pa se sugeriše određena doza opuštanja uz osobu koja vam nešto znači.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

RIBE
POSAO: Ne odustajete od cilja kojim ste se vodili već duže vrijeme. Imali ste na umu mnogo bolji ambijent nego ranije, pa se oslobodite pritiska koji trenutno osjećate
LJUBAV: Utisak od jedne Djevice ne možete da zaboravite. Ovo bi mogla da bude osoba na koju često mislite i želite na tom polju nešto kontreniju situaciju.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button