Politika

Stevandić: Sa mnom žele napakostiti Dodiku

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas Srni da se oni koji nemaju vlastitih ideja i programa trude da unesu što više zabune i da je dio te taktike i objavljivanje informacije da će on zamijeniti kandidata SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorada Dodika ukoliko pobijedi na oktobarskim opštim izborima.

“Ima ko je za to nadležan, a ja nisam vodio nikakve pregovore. U moru pokušaja da u nedostatku vlastitih programa napakoste Dodiku ili podmetnu neku vijest ovo je samo jedna u nizu. Ono što je oficijelno će se čuti od Dodika, a ne od tih fejk njuz, odnosno lažnih vijesti”, rekao je Stevandić.

BN televizija i prenijela je vijest sa portala “nas-portal.net” koji se poziva na dobro obavještene izvore u vrhu SNSD-a da je “Nenad Stevandić, po svemu sudeći, predodređen da zamijeni Milorada Dodika na mjestu srpskog člana Predsjedništva BiH, ukoliko SNSD ostvari pobjedu na ovoj poziciji na opštim izborima u oktobru”.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!