Magazin

Dnevni horoskop za 2. avgust 2018: Blizancima potrebno više spontanosti, Rak liječi loše crte svog karaktera, slobodne Vage pjevuše “Nova ljubav, nova ljubav…”

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 2. avgusta 2018. godine: Ovan se u svemu oslanja na partnera, Bik kasni, Lavu pada koncentracija, Djevici manjka samopouzdanja, Škorpija u nesuglasicama, Strijelac posvećen poslu, Jarac na “sedmom nebu”, Vodolija bi u afektu mogla povrijediti voljenu osobu, Ribama danas ništa ne ide od ruke.

OVAN
POSAO: Iako ste bili sumnjičavi, ipak ste dobili potvrdu da se vaš rad cijeni. Ubuduće budite malo sigurniji u sebe, jer očigledno dobro radite svoj posao. Očekuje vas u narednom periodu još dobrih vijesti.
LJUBAV: Osjećate da bez partnera ništa ne biste mogli. Ali, nemojte sve zasluge da pripisujete njoj ili njemu. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu uskoro upoznati osobu koja će ih fascinirati.
ZDRAVLJE: Ako želite da budete mirni, prestanite tako često da se preispitujete

BIK
POSAO: Iako ste okupirani trenutnim poslom, nemojte zaboravite da ispunite i obaveze koje već duže vrijeme odlažete. Što više čekate, bit će vam teže da sve stignete u zadatom roku.
LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju problem sa iskazivanjem svojih osjećanja osobi za koju su zainteresovani. Nemate razlog za brigu. Iskrenost je uvijek najbolji način da se postavite prema nekome. U vezi ljubav cvjeta.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Koliko god da ste posvećeni poslu, nemojte zaboraviti da je to ipak samo posao. Nemojte kritike ili neslaganja shvatati lično. Pokušajte da se distancirate, kako bi ste ostali hladne glave.
LJUBAV: Svjesni ste da u ljubavi nema mjesta za previše razmišljanja, ali vi ipak imate potrebu da određene stvari znate unaprijed. Ako ste slobodni, kalkulisanjem nećete osvojiti osobu za koju ste zainteresovani. Potrebno je više spontanosti.
ZDRAVLJE: osim hronične neispavanosti, sve ostalo je uredu.

RAK
POSAO: Ako vam se ponekad čini da kaskate za saradnicima i kolegama, udaljite se i pogledajte širu sliku. To bi trebalo da vam povrati pouzdanje, a samim tim i motivaciju da nastavite i dalje vrijedno da radite.
LJUBAV: Funkcionalna i veza puna ljubavi može da promijeni čovjeka u potpunosti i to je ono što vama baš prija. Loše crte karaktera su ono što ćete izliječiti u vezi, pogotovo ako imate veoma toleratnog partnera ili partnerku.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vremena koje ćete posvetiti samo sebi.

LAV
POSAO: Iako vam djeluje da nema mjesta za odmaranje i predah, odlazak na odmor bi bio najbolji i najpametniji potez. Ovih dana vam baš fali koncentracije ili energije kako bi ste uspješno do kraja uradili posao koji ste započeli
LJUBAV: Ako niste u vezi razmislite zašto je to tako, da li još patite za bivšom ljubavi, da li vams e dopada pogrešna soosba ili jednostavno uživate u svom status. Pripadnici znaka koji su u vezi osjećaju ljubomoru za koju nemaju osnova.
ZDRAVLJE: Postavite prioritete u svome životu i po tome raspoređujte slobodno vrijeme.

DJEVICA
POSAO: Dodatno zalaganje nemojte shvatati kao kaznu, nego kao način da sebi obezbijedite uspjeh ili u budućnosti nove prilike za napredak. Ništa što radite nije uzalud.
LJUBAV: Ako nemate dovoljno samopouzdanja, trebalo bi da poradite na tome, pogotovo ako želite da promijenite svoj status. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i skladu.
ZDRAVLJE: U sjajnoj ste psihofizičkoj formi.

VAGA
POSAO: Motivaciju za rad pronađite u svom krajnjem cilju. U narednom periodu mogu vam se otvoriti nove mogućnosti i opcije za zaradu, a na vama je da odlučite da li ćete ih prihvatiti.
LJUBAV: Sa partnerom imate prećutne dogovore o mnogim stvarima, ali o nekim problemima bi zaista trebali da razgovarate. Nemojte od toga bježati. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova ljubav.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko imate nekih privatnih problema ili obaveza najbolje bi bilo da malo usporite sa poslom, dok se sve ne sredi. Na taj način nećete praviti greške na poslu i bit ćete fokusirani na rješavanje problema.
LJUBAV: Ponekad vaša tvrdoglavost može dovesti do neprijatnih situacija ili nesuglasica sa partnerom. U vezi je potrebno više kompromisa. Ne zaboravite to! Pripadnici znaka koji nisu u vezi pereviše očekuju od osobe koju su nedavno upoznali.
ZDRAVLJE: Slobodno vrijeme provodite sa ljudima koje volite. Organizujte neko okupljanje ili odlazak na zajedničku večeru.

STRIJELAC
POSAO: Posvećenost poslu je vaš adut. Kada se skoncentrišete na posao, ništa vam nije problem. To vaši saradnici zaista znaju da cijene i dok je tako uvijek ćete imati uspjeha.
LJUBAV: Partner je osoba koja vas konstanto inspiriše i motiviše. Slobodni pripadnici ovog znaka podcjenjuju svoje kvalitete zbog nečijeg mišljenja. Nemojte to dozvoliti!
ZDRAVLJE: Potreban vam je predah i relaksacija.

JARAC
POSAO: Uvijek vam je lakše da radite kada znate šta vam je cilj ili nagrada. Trenutno ste u situaciji da možete tačno da zamislite ispunjenje svojih planova, što vam daje dodatnu motivaciju za rad.
LJUBAV: Pripadnici znaka koji su u vezi nalaze se na sedmom nebu. Uživajte u ovom periodu i ne dozvolite da vas iko spusti na zemlju. Ako niste u vezi iskoristite naredni period za sebe kako bi ste konačno shvatili šta vam je potrebno.
ZDRAVLJE: Pronađite više vremena za svoje hobije.

VODOLIJA
POSAO: Potrudite se da i najdosadnije poslove obavljate sa više entuzijazma. Na taj način ćete biti svjesni koliko su i ti poslovi važni za vaš daljnji napredak i usavršavanje.
LJUBAV: Svakodnevne rasprave sa partnerom ne moraju biti nikakav problem, ali pazite da u afektu ne kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. Slobodni pripadnici ovog znaka ne primjećuju pažnju neke osobe koju smatraju prijateljem.
ZDRAVLJE: Promjena vremena može utjecati na vase raspo0loženje.

RIBE
POSAO: Tokom današnjeg dana baš vam ništa ne ide od ruke na poslovima. Bilo bi najbolje da ovaj dan prespavate, jer zvijezde najavljuju dosta bure na poslu. Moguće kritike od šefova ili sukobi sa saradnicima ili strankama. Pokušajte da djelujete što smirenije.
LJUBAV: Ukoliko imate bilo kakvih sumnji u vezi, najbolje bi bilo da otvoreno razgovarate sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka daju nejasne signale osobi koja im se dopada.
ZDRAVLJE: Pokušajte da pronađete način da se u potpunosti opustite i relaksirate.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!