Hronika

Mladić poginuo na motoru, a majka umrla od tuge

Aleksandar Antonijević (29) nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Svilajnca. Kada su Dobrili prenijeli stravične vijesti, doživjela je srčani udar. Aleksandru su umrli sinovi od tri i devet godina.

Ugašen je mlad život! Imao je samo 29 godina. Nemam riječi da opišem svoju tugu. Šta da kažem?! Bio je moj jedini sin. Imam dve kćerkice iz drugog braka. Acina majka Dobrila, inače moja prva supruga, preminula je nakon srčanog udara samo sat-dva nakon što su joj javili da je Aca nastradao.

Ovo je jecajući ispričao Momir Antonijević, rodom iz Subotice kod Svilajnca, čiji je sin Aleksandar u srijedu nastradao u saobraćajnoj nesreći. On se vozeći motor zakucao u električni stub na putu u Bobovu kod Svilajnca dok je išao ka kući svoje majke Dobrile Simić, koja je živjela u Proštincu.

Loading...
Momir Antonijević

– Čuo sam da ga je navodno jurila policija, jer nije imao registrovan motor. Znam da je dozvolu imao. Kažu da nije vozio mnogo brzo, ali da je, da bi izbjegao automobil iz suprotnog smjera koji mu je “isjekao” krivinu, skliznuo na travu i udario u električni stub. Pozvali su Hitnu pomoć, ali on je izdahnuo prije nego što je ljekarska ekipa stigla na mjesto nesreće – priča nam Aleksandrov otac Momir.

On kaže da ne zna da li je sve to sudbina ili nešto drugo, tek ova porodica je pretrpjela teške tragedije i to za veoma kratko vrijeme. Aleksandrova oba sina rođena su sa drugim stepenom paralize. Jedan je 2016. umro sa svega tri i po godine, a drugi je prije samo dva mjeseca preminuo kao devetogodišnjak.

– Aleksandar je imao veoma teško djetinjstvo uz majku koja, nažalost, je bila bolesna. Cijeli život mu je bio izuzetno težak. Imala je psihičke probleme. Aca se oženio veoma mlad i ubrzo je dobio dvoje djece, ali su oba sina bila bolesna. Pamtiću ga po dobroti i osmjehu. I pored svih nedaća koje su ga zadesile i tuge zbog nepokretnih sinova, koji su mladi umrli, uvijek je bio nasmijan – kaže rođaka Antonijevića.

Aleksandar Antonijević

Dvije sahrane

ALEKSANDAR je sa suprugom Sabrinom živio privatno u iznajmljenom stanu. Bio je nezaposlen, radio je za dnevnicu, a pomagali su mu otac i ujak. On i njegova majka Dobrila danas će biti sahranjeni na groblju u Proštincu.

Izvor
Novosti.rs
Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!