Magazin

Dnevni horoskop za 6. avgust 2018: Biku stiže ponuda za poslovno udruživanje, Djevica razmišlja o braku, Riba upada u tajnu avanturu…

OVAN
POSAO: Upućujete značajne signale kada je vaš poslovni zalet u pitanju. Ranije na neke događaje niste mogli da utičete u većoj mjeri, ali isto tako i da se snebdivate i ne preduzmete konkretne stvari.
LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Djevicu ili jednu Škorpiju ne očajavajte kada su u pitanju sitni impulsi koji vas nerviraju jer su oni prilično prolaznog karaktera.
ZDRAVLJE: Moguće su povrede.

BIK
POSAO: Posao bi mogao mnogo brže da vam ide ukoliko se budete udružili sa određenim poslovnim partnerima. Sa ovim ljudima vam se otvaraju sjajne poslovne prilike. .
LJUBAV: Partnerski odnosi vam daju dodatan stimulans da budete u top emotivnoj firmi. Niste od onih koji čekaju da se dese konkretne stvari koliko se sami zalažete za tako nešto
ZDRAVLJE: Odlično.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Još uvijek ste u formi koja vam daje dosta elana za nove poslovne prilike. Savjerujemo da tokom današnjeg dana na neke detalje obratite posebnu pažnju. Moguće su smicalice ili spletke.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i osjećate da ste još pod uticajem “Amorove strijele”: Osjećate da ste puni života i elana
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

RAK
POSAO: Dobili ste ideju da počnete drugačije i ozbiljnije se odnositi prema novcu. Morate da budete spremni da sasiječete troškove koji su vam nepotrebni.
LJUBAV: Pojačavaju se tenzije između vas i partnera. Budite opušteniji u komunikaciji i ne dozvolite da vas nešto posebno izvuče iz takta na negativan način.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

LAV
POSAO: Imate pojačan stav da su se neke stvari doslovno skockale u vašu korist. Ne morate da žalite za vremenom od ranije, ali se sugeriše bar pozitivan stav tokom današnjeg i narednih dana.
LJUBAV: Želite da neke stvari na svom emotivnom segmentu zauvijek ostavite iza sebe i pokušate da dovedete u red određene detalje.
ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

DJEVICA
POSAO: Na polju finansija imate dovoljno prisutan stav da ste uspjeli da naprtavite nešto što vam, zapravo, daje određenu satisfakciju.
LJUBAV: Osjećate da ste u jakoj ljubavnoj vezi i da se neki detalji apsolutno dobro uklapaju u vaš emotivni segment. Možda planirate da uđete u brak.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

VAGA
POSAO: Još se osjeća određena doza straha i zebnje za onim što vam se sprema da ostvarite u toku aktivnosti koje vam se pružaju kao nezaobilazna solucija u kojoj možete da budete spokojni.
LJUBAV: Sa osobom za koju možete reći da osjećate određenu bliskost može da se kaže da ste na odličnom putu ka jakoj ljubavnoj vezi.
ZDRAVLJE: U sjajnoj ste formi.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste od onih koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka, možete osjetiti određene viobracije na polju finansija i da pokušate da nađete izlaz iz trenutne situacije.
LJUBAV: Isuviše ste gordi da vam se nešto posebo lijepo desi. Morat ćete da mislite na svoje ponašanje koje proizvodi dosta loš stav kod osoba suprotnog pola.
ZDRAVLJE: Pojačan strah od neuspjkeha.

STRIJELAC
POSAO: Pokušavate da doprete do boljeg poslovnog aranžmana, ali u tome uspijevate do pola. NIje loša ideja da tokom današnjeg i narednih dana započnete konkretnije poteze u vezi promjena na poslu, koje duže vrijeme čekate.
LJUBAV: Ukoliko ste od onih koji nemaju lošije mišljenje o okruženju, vi radije provodite vrijeme sa nekim ljudima koje ste nedavno upoznali. Donosite pravilnu odluku.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

JARAC
POSAO: Pojačavate tempo rada i u tome uživate do neke mjere. Morate da budete dovoljno otvoreni kada je u pitanju loše okruženje. Neke detalje samo vi možete da promijenite.
LJUBAV: U skladu ste sa sobom i imate odlilčne ideje kada je u pitanju zajednički život u dvoje. Želite nešto konkretno u svom emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Bez promjena

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da se otvoreno postavite i ne gajite iluzije kada su u pitanju određene poslovne ponude na polju inostranstva. Želite konkretne stvari.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni bit ćete dovoljno otvoreni za nekoga ukoliko budete bili spremni za večernji izlazak. Jedan Bik bi mogao da vas nasmije.
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE
POSAO: Veću zaradu možete da očekujete ovih dana. Ne otežavajte sebi stvari, ukoliko se budete premipšljali i pravili kompromise. Budite decidniji u svojim odlukama.
LJUBAV: Bit ćete spremni da uplovite u jednu tajnu ljubavnu avanturu i nećete odustati od jedne Djevice. Smatrate da ste u društvu ove osobe posebno otvoreni.
ZDRAVLJE: Nesanica.

 

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!