Politika

Lukač: O bezbjednosti Dodika i dalje brine MUP RS

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas, komentarišući spekulacije oko obezbjeđenja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, da postoji dogovor sa Direkcijom za koordinaciju policijskih teijla BiH i da za sada to sasvim dobro funkcioniše.

Lukač je podsjetio, da je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao da “jedino vjeruje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske i da ne želi da ga obezbjeđuju ljudi koje nikada u životu nije vidio” i naglasio da je za bezbjednost Milorada Dodika i dalje odgovorno obezbjeđenje, koje je taj zadatak imalo i dok je on bio predsjednik Republike Srpske, prenosi RTRS.

Loading...

“Oni su svaki dan s njim i ulaze normalno i u Predsjedništvo, imaju pravo na oružje i ovlašćenja koja niko ne može da im oduzme, jer zakonom je to dozvoljeno. Postoji dogovor sa Direkcijom – jedno njihovo vozilo se uključuje sa njihovom pratnjom u obezbjeđenje predsjedavajućeg Dodika, a to tako sada funkcioniše i nema nikakvih problema”, rekao je Lukač.

Prema njegovim riječima, oni koji od toga hoće da naprave problem nemaju argumente, jer sve, kako kaže, sasvim dobro funkcioniše.

Izvor
Tanjug
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!