Hronika

Detalji pokušaja ubistva: Napadač znao kuda će žrtva prolaziti

DOBOJ – Naoružan puškom Srđan Jondić (23) pripremio je sačekušu u blizini benzinske pumpe “Hifa” u Velikoj Bukovici, kod Doboja, kako bi se razračunao sa Slađanom H. (27), kojeg dobro poznaje i sa kojim se prethodnih dana posvađao, pa kada je ovaj naišao, u njega je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio ga.

“Jondić je znao da će putem pored pumpe naići Slađan, pa je skriven u autu čekao da se pojavi u povratku iz noćnog izlaska. Kada ga je ugledao, nasumice je na njega zapucao”, priča naš izvor.

Loading...

Nakon toga Jondić je svojim automobilom pobjegao, a pucnjavu je čuo radnik pumpe.

“Policijskoj stanici Doboj 1 je u nedjelju oko pet časova prijavljeno da je na benzinskoj pumpi koja se nalazi pored magistralnog puta M17 na području Doboja došlo do pucnjave iz vatrenog oružja, prilikom čega je ranjeno jedno muško lice”, saopšteno je u Policijskoj upravi Doboj.

Na licu mjesta policijska patrola je zatekla Slađana H. sa povredama stomaka i nogu, koje su radnici Službe hitne pomoći dobojskog Doma zdravlja odmah zbrinuli, a zatim su ga prevezli u dobojsku bolnicu “Sveti apostol Luka”, dok se policija dala u potragu za mladićem koji je na njega pucao.

“Službenici Policijske stanice Doboj 1 su neposredno nakon prijave o izvršenom krivičnom djelu identifikovali i lišili slobode S.J. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, saopšteno je u Policijskoj upravi Doboj.

Jondić je uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu predat u nadležnost  dobojskog Tužilaštva, a tužilac bi trebalo danas da odluči da li će od nadležnog suda tražiti određivanje pritvora.

Dok o Jondićevoj sudbini odlučuju pravosudne institucije, policija, kako saznajemo, traga za oružjem iz kojeg je pucao, najvjerovatnije puškom, koju je sakrio nakon što je razmirice sa Slađanom H. želio da riješi olovom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!