Politika

SzP: Mile, gotovo je, narod te više neće! (VIDEO)

“Mile, gotovo je! Narod te više neće, znamo da si svjestan toga i znamo da ti nije lako, ali volja naroda jača je od svega", poručili su Dodiku iz SzP.

Da čovjeka može uhvatiti strah i paranoja sasvim je ljudski razumljivo, smatra predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović.

Međutim, dodaje on, kada ta paranoja dolazi od gubitka vlasti može biti tolika da čovjek počne da halucinira i reaguje sasvim neuravnoteženo, što je najbolji primjer današnja Dodikova izjava kojom je pokazao da bi gubitak vlasti za njega bio ravan gubitku života.

Loading...

“Toliko straha i klecanja nogu od osjećaja gubitka slobode za počinjena djela nikada i niko u novijoj istoriji nije javno pokazao kao Milorad Dodik, pozivajući i moleći građane da ga spasu od polaganja računa za sve učinjeno u zadnjih 12 godina”, kaže Borenović.

Dodik je danas rekao da u Banjaluku dolazi 50 kamiona izbornog materijala za banjalučku regiju navodeći da je plan da opozicija otme te kamione.

“Oni imaju namjeru da otmu te kamione, dovoljno je da jedan zauzmu. Ako to ne uspiju, onda će 6. oktobra, dan pred izbore, izaći na miting da nešto govore politički, a onda će stranci u Sarajevu reći da je to narušavanje izborne tisane i poništavaju se izbori u Banjaluci i samo se Banjaluka pravi slučajem”, istakao je Dodik u programu RTRS-a.

Koliko je strah uhvatio Dodika, najbolje govori njegov apel upućen Banjalučanima.

“Ne tražim i ne molim za glas”, rekao je Dodik, navodeći da Banjaluka nikad nije bila veće gradilište i da stu to, kako kaže građani oduvjek znali prepoznati.

On kaže da zbog toga se Banjaluka mora okupiti i poslati odgovor “kreatorima unitarista i potkupljenih srpskih predstavnika”.

“Očito Dodik zaboravlja da su unitaristi u njegovom bliskom okruženju i da je i on sam u tome učestvovao kada je uz pomoć stranaca dolazio na vlast u Republici Srpskoj, davne 1998. godine”.

Dodik kao da ima osjećaj da mu je Banjaluka okrenula leđa, kažu u SzP, pa sada zanemarujući sve ostalo obraća se samo Banjalučanima, gdje i jeste najveće biračko tijelo.

Iz SzP upozoravaju Dodika da će ga pravda stići za sva nedjela koja je učinio Republici Srpskoj i Banjaluci, a Banjaluka najbolje zna šta se radi i ko vlada Republikom Srpskom.

“Mile, gotovo je! Narod te više neće, znamo da si svjestan toga i znamo da ti nije lako, ali volja naroda jača je od svega”, poručili su Dodiku iz SzP.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!