Društvo

Premijerka Cvijanović u Čelincu; Vlada izdvojila više od 10 miliona KM

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar finansija, Zoran Tegeltija, u posjeti su Čelincu, gdje razgovaraju sa rukovodstvom ove opštine.

U toku je sastanak premijerke Cvijanović i ministra Tegeltije sa opštinskim rukovodstvom, koje predvodi načelnik opštine Momčilo Zeljković. Na početku sastanka premijerki je, povodom Dana i krsne slave opštine Čelinac, uručena Plaketa počasnog građanina.

Vlada Srpske, u posljednjih nekoliko godina, izdvojila je više od deset miliona maraka za najznačajnije projekte u ovoj lokalnoj zajednici. Spomenućemo samo neke od najvažnijih: četiri miliona uloženo je u izgradnju nove osnovne škole, uređeno je korito rijeke Vrbanje, a građanima je, nakon katastrofalnih poplava 2014. godine, dodijeljeno 2,5 miliona KM putem vaučera.

Loading...
Premijerki Cvijanović uručena plaketa počasnog građšanina

Naredni veliki infrastrukturni projekat je izgradnja gradskog mosta, za koji je Vlada Srpske izdvojila milion, a Vlada Srbije još pola miliona maraka. Načelnik opštine, Momčilo Zeljković, istakao je da su ovo bila ogromna ulaganja, te da je Čelinac opština sa dosta skromnim budžetom i da bez podrške Vlade dinamika razvoja ne bi bila na današnjem solidnom nivou.

U svojstvu potpredsjednika SNSD-a Željka Cvijanović će se kasnije sastati i sa predstavnicima vladajuće koalicije u Čelincu, te sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora čelinačkog SNSD-a.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!