Društvo

Pravda za Davida dala smjernice svojim članovima

Facebook grupa, osnovana s ciljem rasvjetljenja okolnosti ubistva Davida Dragičevića, koja okuplja skoro 330 000 članova, izdala je saopštenje za svoje članove.

Danas je administratorica grupe Pravda za Davida i naša kolumnistica, Daniela Ratešić Došen, objavila saopštenje grupe Pravda za Davida.

U saopštenju, koje prenosimo u cijelosti, grupa se obraća svojim članovima.

Loading...

– Primijetili smo Vašu aktivnost na portalima koji prenose vijesti o ubistvu Davida Dragičevića. Ovim putem bi željeli da Vam damo par smjernica o tome kako bi trebali komunicirati sa osobama koje iznose gnusne laži i strahovite uvrede na račun pokojnog Davida, njegove porodice i grupe Pravda za Davida, navodi se u saopštenju.

Na njihove uvrede treba odgovoriti činjenicama i istinom,

kaže se dalje u saopštenju.

– Dalju raspravu obavezno ignorisati i ne upuštati se u prepirku, jer je to njihov cilj – da nas predstave javnosti kao nasilnike i sektu.

– Postove ostavljati isključivo sa činjenicama i istinom, jer to je jedino bitno. Ostavljati 👍🏻 na vijesti o Davidu, jer time vijest ostaje aktuelna duže vremena i takođe, ostavljati 👍🏻 na pozitivne komentare.

– Nas ne interesuje politika, nas interesuje samo istina i siguran život naše djece. Imajte u vidu da ce u septembru pritisak na porodicu i grupu Pravda za Davida, biti neuporedivo veći, jer oni nažalost grade svoju izbornu kampanju na širenju neistina i laži.

– Molimo Vas podržite nas na svim portalima koji objavljuju vijesti o Davidu.

PRAVDA ZA DAVIDA, PRAVDA ZA SVU DJECU, PRAVDA ZA SVE NAS!

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!