Kultura

Podgrijao spekulacije: “Zovem se Elba, Idris Elba”

Britanski glumac Idris Elba podgrijao je danas spekulacije da bi mogao da igra špijuna Džejmsa Bonda, pošto je zagonetnom porukom na Tviteru nagovijestio da bi mogao da postane prvi afroamerikanac u toj ulozi.

Elba, zvijezda kriminalističkih serija Doušnici (The Wire) i Luter (Luther), okačio je na Tviteru svoju fotografiju uz komentar “Moje ime je Elba, Idris Elba”, što je asocijacija na poznati slogan “moje ime je Bond, Džejms Bond”, iz serijala o britanskom tajnom agentu, navodi Asošiejted pres, prenosi agencija Beta.

Loading...

Međutim, Elba je nekoliko sati kasnije napisao na Tviteru još jednu poruku koja upućuje na drugačiji zaključak, pošto je poručio pratiocima da ne treba da vjeruju u ta nagađanja.

Američki filmski producent Antoan Fukua podgrijao je prošle nedelje dugotrajne spekulacije da će Elba preuzeti ulogu od Danijela Krejga, kada je za britanski Dejli star naveo da je producentkinja filmova o Džejms Bondu Barbara Brokoli kazala da je “vrjeme” da agenta 007 igra glumac koji nije bijelac.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!