Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Radmanović: Ovo na Trgu su politički protesti

Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović smatra da je, za razliku od te tragedije i saosjećanja sa roditeljima i porodicom, ovo što se sada dešava na Trgu Krajine dio politike.

Govoreći o slučaju Dragičević, Radmanović je u emisiji Jedan na jedan u programu ATV-a naveo da je strašna tragedija zadesila jednu porodicu i da svako ko ozbiljno razmišlja mora da saosjeća sa njima, te da su institucije sistema morale i trebale brže da rade da bi se saznala istina.

– Potpuno je opravdan svaki zahtjev, prije svega roditelja, ali i svih koji ih podržavaju da se sazna istina. Do istine se mora doći, samo je pitanje kada. Iako rijetko dajem ocjene o pravosuđu, jer mislim da to ne treba da rade političari, ovo je situacija kada se osjeća da se moglo i trebalo raditi brže i da je možda dio toga i prouzrokovao ovako duge proteste u Banjaluci – naglasio je Radmanović.

On kaže da je, za razliku od te tragedije i saosjećanja sa roditeljima i porodicom, ovo što se sada dešava na Trgu Krajine dio politike.

– Jedan broj opozicionih političara praktično je okrenuo te ljude na drugu stranu i dobili smo skupove koji postaju politika. To je uvijek kada se oko jedne tragedije upetljaju političari i onda dobijete drugu vrstu problema – navodi Radmanović.

Izvor
SRNA
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button