Kultura

Marija Šerifović zakazala novi spektakl u Banjaluci za 24. avgust

Nakon fenomenalnog koncerta prošle godine u Banjaluci na tvrđavi Kastel, Marija Šerifović nam dolazi opet u grad na Vrbasu. 24. avgust zakazan je za još jedan spektakl za koji se traži karta više.

“Prošle godine koncert Marije bio je jedan od najposjećenijih na Kastelu. Koliko je interesovanje vladalo za koncert prošle godine, pokazatelj je i to što smo morali da zaustavimo prodaju ulaznice zbog kapaciteta koncertnog prostora, baš to je i razlog da i ove godine organizujemo još jedan koncert Marije Šerifović u našem gradu”, rekao je portparol koncerta Novak Čičković.

Loading...

Poseban trenutak koncerta je bila Marijina interpretacija pjesme “Pukni zoro”, upaljeni blicevi, pjevanje u glas publike koja je do zadnjeg milimetra popunila Kastel, napravili su sjajan ambijent koji se prepričavao narednih godinu dana.

“Marija je bila oduševljena atmosferom i reakcijom publike pa smo lako postigli dogovor da i ove godine ponovimo spektakl svjesni da će biti teško podići ljestvicu na još viši nivo. Preveliko interesovanje i velika gužva od prošle godine uticali su na sporiji ulazak publike na koncertni prostor, pa ćemo se potruditi da to popravimo ovaj put, ali ovom prilikom savjetujemo svima da dođu što prije na koncert da bi izbjegli velike gužve”, istakao je Čičković.

Kritičari Mariju ocjenjuju kao jedan od rijetkih talenata, a publika je prihvata kao izvođača koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Pored velikih uspjeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pjesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pjesme “Deo prošlosti” i “11”.

Ulaznice su u prodaji ispred robne kuće Boska, (Trg Krajine), rezervacije se mogu izvršiti i na brojeve telefona 065-008-333 i 065-007-333 ili na www.kupikartu.ba.

Јedinstvena ulaznica jeste 15 KM, a na dan koncerta 20KM, dok je karta za VIP ložu 40 KM.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!