Hronika

Vatrogasci sjekli lim da izvuku tijelo tinejdžera

Vatrogasci iz Prnjavora morali su sjeći lim i dijelove vozila kako bi iz olupine zgužvanog pežoa izvukli zarobljeno tijelo sedamnaestogodišnjeg vozača D.P., koji se autom zakucao u drvo.

Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor kažu da im je juče u 13.28 dojavljena ta nesreća, koja se dogodila na putu Prnjavor – Srbac, u mjestu Karać.

Loading...

“Po dojavi na teren je izašlo vozilo za tehničke intervencije i četiri vatrogasca, a kada su stigli zatekli su strašan prizor i pristupili sječenju lima i dijelova vozila”, kažu vatrogasci iz Prnjavora.

U tom gradu zavladao je šok nakon što je poginuo njihov mladi sugrađanin, koji je, kako kažu, prethodno od poznanika posudio pežo 406, da bi se provozao. U selu Karać ističu da je tinejdžer živio s ocem i maćehom.

“Njegov otac se davno razveo i sada živi sa drugom ženom. Njih dvoje nemaju više djece”, rekao je naš sagovornik.

Mještani kažu da stradali maloljetnik nije bio problematičan. Dodaju da je bio vrijedan i čestit.

Komšinica stradalog mladića ispričala je da je on za petnaestak dana trebalo da krene u treći razred srednje škole. Po njenim riječima, stradao je na putu koji je strm i ima nekoliko krivina.

“Vjerovatno je vozio malo brže pa se auto oteo kontroli. Pežo je udario u drvo, baš sa one strane gdje je on sjedio”, napominje ta komšinica te dodaje da je tinejdžer, iako nema vozačku dozvolu, znao voziti automobile.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!