Politika

Saopštenje grupe “Pravda za Davida”: Poruka poziciji, opoziciji i svim drugim političkim subjektima

Saopštenje prenosimo u cjelini, bez izmjena:

Saopštenje za medije iz grupe Pravda za Davida: poruka poziciji i opoziciji i svim drugim političkim subjektima.

Vi ste tu zbog nas a ne mi zbog vas.

Dame i gospodo, potpuno nam je razumljivo da je 225.000 duša, koliko danas broji grupa Pravda za Davida, vrlo interesantna publika a posebno u izbornoj godini.

Izuzetno nam je jasno da nas upravo zbog toga žele iskoristiti za sticanje političkih poena: bilo da su oni pozitivni za vašu ili negativni za suprotnu stranu.

Stoga su nam vaši razlozi za skretanje medijske pažnje jako jasni ali mi smo ovdje iz jednog razloga i samo jednog razloga: rasvjetljivanje tragičnog ubistva Davida Dragičevića i sprječavanje da se isto desi našoj i vašoj djeci.

Poštovani zlonamjerni mediji, ovom prilikom se obraćamo i vama i pitamo: zašto se gospodin Dragan Mektić grlio sa Davorom Dragičevićem, zašto se gospodin Branislav Borenović grlio sa Davorom Dragičevićem, zašto je predsjednik Milorad Dodik posjetio kuću Davora Dragičevića?

Mi želimo vjerovati da je iz istih razloga zbog kojih se stotine nas grli sa Davorom te vas molimo da nikako ovaj slučaj ne okarakteriše kao političke igre. Ima ih koji žele da kupe poene na tudjim nesrećama i mukama ali mi svi skupa hoćemo samo jedno: ISTINU I PRAVDU.

Nikako ne želimo biti “piun u vašoj priči”.

PRAVDA ZA DAVIDA

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!