Magazin

Dnevni horosklop za 18.avgust 2018: Raku se savjetuje smirenje, Vaga pred finansijskim dobitkom, Vodolija na meti kritika…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji 18. avgust 2018. godine: Ovan nezadovoljan nekim pričama, Bik upada u zamku, Blizanci puni ideja, Djevici slaba koncentracija, Škorpija u sjajnoj prilici, Strijelac ugrožen, Jarac lakomislen, Ribe se kolebaju.

OVAN
POSAO: Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne vjerujete u velike riječi bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromiji nego obično.
LJUBAV: Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno povjerenja u zajednički dogovor.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro

BIK
POSAO: Nepotrebno ulijećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju nemate razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.
LJUBAV: Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvijek sve onako kao što izgleda.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Loading...

BLIZANCI
POSAO: Imate interesantne ideje i djelujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osjećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantilnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raspoloženjem.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK
POSAO: Ako vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje ne budite suviše nadmeni pred saradnicima. Sačuvajte prisebnost duha i strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti koje postoje u vašem okruženju.
LJUBAV: Ukoliko sebi dozvoljavate notu emotivnog pretjerivanja pred voljenom osobom očekuje vas negativne reakcija kao odgovor.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.

LAV
POSAO: Vaš entuzijazam ili pretjerana smjelost mogu da se protumače na različite načine. Zato pažljivije birajte riječi koje koristitite u u društvu poslovnih partnera ili u javnom životu. Nemojte sami sebi stvarati dodatne problem.
LJUBAV: POkažite pšred voljenom osobom da dobra volja ili emotivna pažnja znače m,nogo više od različitzih ismopresija skupim poklonima.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DJEVICA
POSAO: Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato ne uspijevate da završite planirane obaveze.
LJUBAV: Bolje je da se ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Budite umjereniji u svojim očekivanjima.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

VAGA
POSAO: Završavate važan posao i imate velika očekivanja. Pažljivo procijenite redoslijed poteza u susretu sa saradnicima. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje dobra reklama I finansijski dobitak.
LJUBAV: Izgleda da neko iznenada kvari vaš ljubavni plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

ŠKORPIJA
POSAO: Nalazite se u sjajnoj prilici da uvećate svoje poslovne rezultate i zato nemojte dozvoliti da se neko upliće u vašu koncepciju ili planove koje sprovodite. Odlučnost i upornost donose pozitivan efekat.
LJUBAV: Nema razloga za lažnu skromnost kada se nalazite u nečijem bliskom društvu. Razmislite o izboru osobe koja može da uljepša vaše raspoloženje.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

STRIJELAC
POSAO: Jano vam je da neko ugrožava vaše poslovne interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Morate da prihvatite nepovoljnu poziciju koju vam nameću saradnici. Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom mudro i na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere.
ZDRAVLJE: Alergije.

JARAC
POSAO: Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečiju intervenciju i posredovanje. Sve probleme je lakše rješavati uz nečije prisustvo.
LJUBAV: Budite dovoljno nježni i maštoviti pred ljubavnim partnernom. Prepustite se svojim opsjećanjima I emotivnoj inspiraciji.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko neko kritikuje vaše poslovne ideje pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savjet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting i da se prilagođavate saradnicima.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom ispoštujte zajednički dogovor. Potrebno vam je nečije društvo i dobar emotivni podsticaj.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RIBE
POSAO: Ukoliko ste dovoljno iskreni ili odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija čudna priča. Postupšite po svojoj savjesti, jer važno je da ispoštujete zajednički dogovor.
LJUBAV: Bolje je da prihvatite neku utješnu varijantu, iako to nije svojstveno vašoj ćudi i temperamentu.
ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!