Banjaluka

Dani Vrbasa 2018: Promocija ekologije i turizma

U Banjaluci će na obali rijeke Vrbas sutra i u petak, 24. avgusta, biti održan Festival ekologije, turizma i sporta na vodi - "Dani Vrbasa 2018", čiji je cilj promocija ekologije i turizma.

Otvaranje festivala zakazano je na plaži motela Ortodoks u 12.00 časova, najavljeno je iz Turističke organizacije Banjaluka.

Eko-festival biće izložbeno-sajamskog karaktera, a posjetiocima će se predstaviti učesnici, čiji će štandovi biti o temi ekologije, biologije, reciklaže, te turističke ponude Banjaluke, ali i proizvođači organske hrane i kozmetike sa prostora Republike Srpske i BiH.

Loading...

– U saradnji sa obrazovnim ustanovama, te javnim preduzećima i kompanijama u realnom sektoru koji naglašavaju društvenu odgovornost pripremljeno je nekoliko ekoloških radionica čija će tematika zadovoljiti znatiželju populacije svih uzrasta, navodi se u saopštenju.

Iz Turističke organizacije Banjaluka napomenuli su da je ponuda festivala, koji, osim ekološkog, ima i turistički značaj, proširena i na promociju potencijalnih turističkih proizvoda koji bi u dogledno vrijeme bili valorizovani i predstavljeni kao značajan dio turističke ponude grada na Vrbasu.

Festival Dani Vrbasa šesti put organizuje Udruženje građana Grin Vrbas – Zeleni Vrbas, u saradnji sa Turističkom organizacijom Banjaluke.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!