Politika

Đokić: Nema potrebe za posebnom sjednicom Narodne skupštine

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je danas u Malom Zvorniku da nema potrebe ponovo sazivati posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na inicijativu opozicije kako bi se raspravljalo o tragičnoj smrti Davida Dragičevića.

“Imali smo sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj je raspravljano o tom pitanju i mislim da smo na taj način kao Narodna skupština pokazali poseban pijetet prema jednoj mladoj žrtvi”, rekao je Đokić.

Loading...

On je dodao da je tada na Narodnoj skupštini Republike Srpske zaključeno da se ta aktivnost usmjeri na institucije Republike Srpske koje su zadužene da rasvijetle taj događaj.

“Ne možemo ništa drugo reći nego samo da tražimo intenzivan rad tih institucija i ne znam šta bi drugo moglo da se kaže na posebnoj sjednici, osim da bi to bila priča koju bi opozicija koristila da otvara i nameće neke druge teme, iako se nalazimo 10 do 15 dana pred početak izborne kampanje”, rekao je Đokić.

On je ocijenio da ponovna rasprava u Narodnoj skupštini Republike Srpske ne bi bila ništa drugo, osim toga da bude stavljena u funkciju upotrebe u političke svrhe čina žrtve ili gubitka života mladog čovjeka.

“Mislim da to ne treba nikome i da ovu priču i ovo pitanje treba isključivo usmjeriti na institucije koje su za to nadležne”, rekao je Đokić.

Poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske uputili su danas najvišoj zakonodavnoj instituciji zahtjev za sazivanje posebne sjednice o tragično stradalom Davidu Dragičeviću.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!