Hronika

Policija provjerava navode o polnom nasilju oca nad kćerkom

BANJALUKA – Banjalučka policija provjerava navode prijave polnog nasilja oca nad kćerkom u Banjaluci u saradnji s nadležnim organom socijalnog staranja i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrđeno je “Nezavisnim” iz Policijske uprave Banjaluka.

Loading...

“Policijski službenici će preduzeti neophodne mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku RS, a uzimajući u obzir pozitivne međunarodne i domaće propise zbog zaštite djeteta nismo u mogućnosti iznosti detalje istrage”, naveli su za “Nezavisne” iz ove policijske uprave.

Naime, u medijima je odjeknula informacija da je jedan Banjalučanin mjesecima silovao 14-godišnju kćerku, iskoristivši odsustvo supruge, koja je sa drugim djetetom bila u bolnici. Djevojčica se navodno o tome da već duže vrijeme ima seksualne odnose s ocem povjerila školskim drugaricama, koje su je ohrabrile da sve prijavi rukovodstvu škole, koje je zatim alarmiralo policiju.

Mediji su prenijeli i da nakon prijave policija nije pronašla oca u kući, jer je otišao u inostranstvo. Informacija da je otac zlostavljao maloljetnu kćerku izazvala je burne reakcije u javnosti, koja je šokirana ponašanjem oca.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!