Hronika

Tek pred sahranu shvatili da je ubijena

Šezdesetjednogodišnji Mate I., zvani Kauboj, iz Ugljare, opština Orašje, slučajno je svoju vanbračnu suprugu Mandu G. ubio bombom, koju je, dok je ona ležala u dvorišnoj zgradi, bacio u dvorište.

“Kašikaru” je, kako saznajemo, aktivirao nakon što se posvađao sa djecom svoje partnerke, odnosno njenom dvojicom sinova.

Loading...

Nezvanično se saznaje da prvi rezultati istrage ukazuju da mu nije bila namjera da ikom naudi, već je iz afekta bacio bombu, ne sluteći da će jedan geler probiti prozor i smrtno raniti šezdesetsedmogodišnjakinju koja je bila na krevetu.

“Policija nije imala težak zadatak, jer je sve čisto kao suza. Zasad nema nikakvih indicija da je on htio ženu ubiti. Ali, da je to uradio iz nehata, nema sumnje”, pojašnjava naš izvor.

Kako saznajemo, nesrećna žena se u srijedu u sitne sate obratila u lokalnu bolnicu i požalila da je nešto probada u stomaku.

“Nije ni slutila šta joj se desilo, niti su ljekari mogli da pretpostave o čemu se radi. U bolnicu je dovezena oko tri sata, a preminula u 3.30”, navode naši sagovornici, bliski istrazi.

Kako dodaju, tek kada su nesrećnu ženu pripremali za sahranu, shvatili su da ima ranu, što je bio alarm za uzbunu.

“Patrola policije je potom utvrdila da je povreda zadobijena nakon što je u dvorište ručnu bombu bacio šezdesetjednogodišnji M.I. iz Ugljare”, saopštili su danas iz policije u Orašju.

Tog muškarca uhapsili su istražioci Sektora kriminalističke policije i kriminalistički je obrađen. Krim-obrada još nije okončana, pa nije bilo ni poznato da li će on biti predat nadležnom tužilaštvu.

Nezvanično se saznaje da u momentima kada je bomba bačena osumnjičeni i nesrećna žena nisu bili u svađi.

“Oni žive u istoj kući, ali je nesrećnica u momentima ranjavanja bila u dvorišnoj zgradi, gdje je ležala”, pojašnjava izvor.

Izvor
NN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!