Društvo

OBRATITE PAŽNJU Ovi putni pravci su blokirani zbog poplava i odrona

Od 05.15 časova, na magistralnom putu M-15 Prijedor-Sanski Most u mjestu Čarakovo izlila se rijeka Sana i saobraćaj se odvija veoma otežano, jer se voda nalazi na obe saobraćajne trake.

Na magistralnom putu M-4, Banja Luka-Čelinac,u mjestu Miloševa, nakon intervencije dežurnih službi, povukla se voda, ali se sada vrši sanacija odrona i put je još uvijek na tom mjestu neprohodan. Napominjemo da se očekuje normalizacija saobraćaja u najskorije vrijeme.

Loading...

Povukla se voda u mjestu Crna Rijeka, tako da je prohodan put M-4 Čelinac-Kotor Varoš.

Zbog izlijevanja rijeke Jošavke, u mjestu Jezero (M-5 Jajce-Bihać) u dužini od cca 50 m zaplavljena jedna saobraćajna traka, pa se vozila propuštaju naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom.

Na lokalnom putu Blagaj Japra-Vitasovci-Radimirovac-Volari u mjestu Vitasovci izlila se rijeka Sana, zbog čega je saobraćaj obustavljen i odvija se obilaznim pravcem preko Svodne.

U Novom Gradu, lokalni put Urije-Šuća, zbog izlijevanja Sane neprohodna je Ulica Meše Selimovića, a u funkciji je alternativni putni pravac preko Urijanskih brda.Sana se izlila i u mjestu Tukovi, na lokalnom putu Tukovi-Volar-Radomirovac.

Povukla se rijeka Usora i pušten je u saobraćaj magistralni put M-4 Banja Luka-Doboj, u mjestu Vrela, opština Teslić.

Zbog odrona saobraćaj je potpuno obustavljen na dionici regionalnog puta R-473 Tedin Han-Teslić u mjestu Kamenica.

Na regionalnom putu R-474 Doboj-Prnjavor u mjestu Popovići rijeka Ukrina prijeti da se izlije na kolovoz,ali za sada je ovaj putni pravac prohodan.

Na svim putevima koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na veliku mogućnost odronjavanja kamenja i zemlje na kolovoz.

Obilne kišne padavine otežavaju i usporavaju odvijanje saobraćaja na putevima u RS.

Apelujemo na vozače da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode trenutnom stanju na putevima.

(Buka)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!