Banjaluka

Letovi ka svim destinacijama iz Banjaluke po cijeni od 9,99 evra

Avio-kompanija “Ryanair” do sutra u ponoć prodaje karte po cijeni od 9,99 evra ka svim destinacijama sa banjalučkog aerodroma.

Riječ je o putovanjima u novembru i do 15. decembra, a karte se mogu naći samo na internet stranici Ryanair.com, saopšteno je iz ove avio-kompanije.

Avioni “Ryanaira” će sa banjalučkog aerodroma dva puta sedmično letjeti za Brisel, Stokholm i Memingen, a predviđena cijena karata za te destinacije je 19,99 evra.

Letovi počinju krajem oktobra.

U saopštenju kompanije Ryanair, a vezano za veliku akciju na cijenu karata za sve tri destinacije iz Banjaluke: Brisel, Memingen i Stokholm se navodi da akcija traje do sutra 23.08.2018. godine u ponoć.

Duško Kovačević, vd direktora preduzeća Aerodromi RS AD Banja Luka povodom ove akcije je izjavio da su presrećni što sarađuju sa aviokompanijom broj 1 u Evropi koja će nam svima otvoriti vrata u Evropu i Svijet u privrednom, turističkom, ekonomskom, sportskom i svim drugim segmentima.

“Rajaner nas je opet iznenadio sa izuzetno lijepom informacijom da se do 23.08.2018 godine u ponoć može kupiti karta za sve tri destinacije po cijeni od 9.99 EUR. Pozivam sve naše građane da iskoriste ovu izuzetnu priliku i da za po izuzetnoj cijeni otputuju u neku od destinacije prema kojoj Ryanair leti sa naseg aerodrome”, naveo je Kovačević.

Izvor
NN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!