Banjaluka

Počelo rušenje kuće u Obilićevu, uskoro spajanje saobraćajnica

BANJALUKA – Decenijski problem sa saobraćajnicom u Ulici Braće Jugovića u Obilićevu, koja je pravila brojne probleme učesnicima u saobraćaju, trebalo bi uskoro da bude riješen, nakon što je danas počelo rušenje stambenog objekta u ovoj ulici, zbog kojeg do sada nije bilo moguće spajanje saobraćajnica.

Već dugi niz godina, na sredini Ulice Braće Jugovića, kod ukrštanja sa Pionirskom ulicom, postoje ozbiljni problemi u odvijanju saobraćaja, i to zbog objekta koji je predstavljao svojevrsnu fizičku prepreku normalnom odvijanju saobraćaja.

Loading...

“Nakon rušenja navedenog objekta, i izgradnje spoja saobraćajnice, širine šest metara, sa obostranim trotoarima širine po 1,5 metara, biće omogućen normalan saobraćaj”, ističu u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Nakon ovih građevinskih radova, za koje će biti izdvojeno 20.000 KM, doći će i do izmjene režima odvijanja saobraćaja u ovom dijelu Obilićeva.

Skupština grada je u junu ove godine donijela odluku o kupovini navedenog objekta, te njegovom rušenju i izgradnji spoja saobraćajnice.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!