Društvo

Željka Cvijanović: Očekujem odličan izborni rezultat u Kotor Varoši

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Kotor Varošu da očekuje veliku pobjedu koalicije SNSD-DNS-SP na predstojećim opštim izborima u BiH, kao i zajedničkih kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske i za predsjednika Republike Srpske.

Ona je nakon radnog sastanka sa aktivistima SNSD-a u ovoj opštini rekla da su imalo konstruktivan sastanak na kojem su utvrdili prioritete koalicije.

Loading...

“Raduje me ovaj impozantan skup naših aktivista koji mi uliva povjerenje u odličan izborni rezultat SNSD-a u Kotor Varošu”, rekla je Premijerka.

Ona je podsjetila da je u Kotor Varošu bilo određenih trzavica sa koalicionim partnerima na lokalnom nivou, ali da se nakon današnjih razgovora otvaraju vrata da ovo pitanje bude riješeno.

“Utvrđeni su određeni prioriteti i kapaciteti sa kojima raspolaže SNSD, kao i politički ciljevi, a to je ubjedljiva pobjeda na predstojećim opštim izborima”, poručila je Željka Cvijanović.

Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a na predstojećim izborima Zoran Tegeltija istakao je da SNSD pokazuje vitalnost i dobru organizovanost.

“Mi smo partija sa najboljom organizacijom na terenu, koju možete u kratkom vremenu da mobilišete. Izražavam zahvalnost svim našim aktivistima bez kojih ne bi bilo sprovođenja politike SNSD-a, kao i za njihovu istrajnost, upornost i sve što su radili za našu političku partiju”, rekao je Tegeltija.

Članovi Opštinskog odbora i aktivisti SNSD-a Kotor Varoš su naglasili da se SNSD sprema za još jednu veliku pobjedu, kao i za pobjedu Republike Srpske.

“Politički zadatak i proritet SNSD-a jeste Republika Srpska. Mogu potvrditi da će SNSD ostvariti vrhunsku pobjedu ovdje, ali i na nivou Republike Srpske i BiH”, poručio je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić.

Predsjednik aktiva žena SNSD-a Kotor Varoš Mila Jurić i kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenko Bubić uručili su Cvijanovićevoj prije radnog sastanka prigodan poklon – umjetničku sliku kotorvaroškog slikara Branka Rusmira.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!