Društvo

Advokatski tim na sastanku kod Dragana Lukača (FOTO)

Međunarodni advokatski tim koji je u RS pozvao Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, stigao je na sastanak kod ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača.

Za danas je najavljen i sastanak advokatskog tima u Okružnom javnom tužilastvu sa tužiocem Želimirom Lepirom, a nakon toga se u Naordnoj skupštini RS održati konferenciju za novinare.

Advokatski tim čine advokati Duško Tomić, Ifet Feraget, Anto Nobilo i Zora Dobričanin Nikodinović.

Otac stradalog Davida Dragičevića pozvao je u Republiku Srpsku advokatski tim kako bi se utvrdile okolnosti ubistva njegovog sina.

Podsjetimo da je za danas sazvan skupštinski kolegij, koji bi trebalo da utvrdi dnevni red i termin održavanja 30. posebne sjednice parlamenta u vezi sa “slučajem David Dragičević”.

Sazivanje posebne sjednice zatražila su svojim potpisima 32 narodna poslanika koji su za dnevni red predložili jednu tačku: Razmatranje neustavnih i nezakonitih radnji pojedinih predstavnika institucija Republike Srpske u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Izvor
buka
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!