Društvo

Govedarica: Usmjerite borbu protiv razbojnika

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica uputio je sinoć poziv predsjedniku RS Miloradu Dodiku da ne iskazuje empatije prema novinarima BN TV kojima je donedano stavljao mete na čelo i pravio jedan veoma negativan ambijent prema ovoj medijskoj kući, saopšteno je iz SDS-a.

U saopštenju se kaže da su Govedarica i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić sinoć tokom susreta u Petrovu razgovarali i o napadu na novinara BN TV Vladimira Kovačevića.

Loading...

“Napad na Kovačevića, koji se bavi istraživačkim novinarstvom, za mene predstavlja napad na svakog novinara koji govori u kakvom ambijentu i problemima žive građani RS”, kazao je Govedarica.

On je uputio poziv predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da ne iskazuje empatije prema novinarima BN TV, kojima je donedano stavljao mete na čelo i pravio jedan veoma negativan ambijent prema ovoj medijskoj kući.

„Red bi bio da predsjednik Republike Srpske zajedno sa Vladom pravi ambijent za obračun protiv raznih razbojničkih bandi koji je ovaj sistem napravio i koje očigledno služe režimu na izvjestan način. Nemam sumnje da ova dešavanja dolaze iz kuhinje onih koji su zavadili građane u Republici Srpskoj”, rekao je Govedarica.

Izvor
BN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!