Hronika

Iilegalno priključivao objekte na elektromrežu

Prijedor: Protiv lica čiji su inicijali G.S. /44/ iz Prijedora podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja.

Protiv lica čiji su inicijali G.S. /44/ iz Prijedora podnesen je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja, jer je više stambenih objekata priključio na elektromrežu bez znanja i saglasnosti distributera, pričinivši štetu oko 7.680 KM i ostvarivši protivpravnu korist od 2.950 KM.

Iz Policijske uprave /PU/ Prijedor saopšteno je da se osumnjičenom stavlja na teret da je u svojstvu zaposlenog lica jednog akcionarskog društva iz Banjaluke, Radna jedinica Prijedor, u toku 2017. godine iskoristio, odnosno prekoračio granice svog ovlašćenja.

Loading...

“Osumnjičeni se tereti da je stambene objekte vlasništvo lica Z.P, O.H. i S.H, svi iz Prijedora, priključio na elektroenergetsku mrežu bez znanja i saglasnosti distributera, a što je u suprotnosti sa Opštim uslovima za snabdijevanje i isporuku električne energije i od tih lica naplatio priključenje na elektroenergetsku mrežu”, navodi se u saoštenju.

Činjenjem navedenog krivičnog djela, osumnjičeni je oštetio akcionarsko društvo i ova lica za oko 7.680 KM, a za sebe ostvario protivpravnu imovinsku korist za oko 2.950 KM.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!