Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Hronika

Zbog napada na novinara više od 20 saslušanih, pronađeni dokazi

Zbog napada na Vladimira Kovačevića (36), novinara TV BN, u dosadašnjoj istrazi saslušano je više od 20 lica, a pronađeni su i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, potvrđeno je iz policije.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, saopštila je da konstantno u saradnji i pod nazdorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Po njenim riječima, preduzimaju se mjere na utvrđivanju alibija i provjeravaju se informacije do kojih se dolazi u operativnom radu.

“Policajci nastavljaju sa intenzivnim preduzimanjem operativnih i istražnih radnji sve dok se krivično djelo ne rasvjetli i ne identifikuju izvršioci”, napominje Markanovićeva.

Podsjetimo dosadašnja istraga pokazuje da će napad na Kovačevića, kojeg su u nedjelju naveče brutalno pretukla dvojica nasilnika, biti okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

I iz novinarske zajednice juče su poručili da su napadači Kovačevića pokušali da ubiju.

Kovačević, koji je prije nekoliko dana po drugi put postao otac, hospitalizovan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS, sa brojnim povredama, dominantno po glavi.

Izvor
NN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button