Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

“Hvala advokatskom timu, sadašnjem i međunarodnom, na svemu od juče i danas” (VIDEO/FOTO)

Večeras su se građani okupili po sto pedeset i šesti dan za redom na Trgu Krajine u Banjaluci.

“Stojimo mirno i dostojanstveno iako od institucija nismo do danas dobili ništa. Stajaćemo dok ne dobijemo istinu, zatim i pravdu, a garantujem da ćemo je dobiti.

Zahvaljujem se na 156. dana podrške, bez vas ne bih bio i želim brz oporavak novinaru Kovačeviću na kojeg je pokušano ubistvo. Zahvaljujem advokatskom timu, sadašnjem i proširenom međunarodnom.

Hvala im na svemu za juče i ovo danas”, ovim mirnim riječima se večeras na Trgu Krajine okupljenima obratio Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida.

Sve je propraćeno burnim aplauzima prisutnih građana koji su se 156. put okupili da mu daju podršku u borbi da se otkrije istina o smrti njegovog sina.

“Advokati će nastaviti da rade svoj posao, a mi kako smo i do sada. Za Davida, za svu djecu, za život u državi u kojoj vlada zakon i red i da nam niko nikada više ne ubija našu dušu, odnosno našu djecu”, završio je Davor večeras svoje kratko izlaganje na Trgu, u kojem večeras nije bilo oštrih riječi upućenih nadležnima.

Prisutni su potom otpjevali Davidovu pjesmu “Klinac u getu”.

Potom su se obratili i neki od članova grupe “Pravda za Davida” koji već mjesecima stoje na Trgu zajedno sa Davorom i njegovom porodicom.

(foto: Sofija Sofokle Grmuša)

Izvor
BN
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button