Politika

Tadić: DNS će dobiti više nego dvocifren broj poslanika (?!) (VIDEO)

Potpredsjednik DNS-a Ognjen Tadić, rekao je da ova stranka nikada ne ulazi u nepotrebne konflikte i ne zatvara vrata komunikaciji.

– DNS ne brani nikoga i ne napada nikoga – rekao je Tadić u emisiji Telering RTRS-a.

Kada je riječ o napadu na novinara Vladimira Kovačevića, Tadić je osudio napad, naglašavajući da su nekažnjavanje i nedostatak odgovornost breme čitavog Balkana. Tadić je zaključio da je žrtva prvenstveno Kovačević, ali i svi građani.

On smatra da je Bosni i Hercegovini i Balkanu uopšteno, potrebna reforma pravosuđa.

Tadić je rekao da su predstavnici Republike Srpske u vlasti na nivou BiH ispunili “obavezu da potpuno raširenih ruku uđu u koncept mogućeg savezništva sa bošnjačkom i hrvatskom politikom”, ali da je to često bilo zlopotrebljavano.

Upitan “dokle DNS može dobaciti”, Tadić je rekao da mu stanje unutrašnje strukture DNS-a nije novost i da prati stanje u DNS-u kao što prati stanje i u drugim strankama.

Naveo je da je organizaciona struktura takva da može da obezbjedi visok stepen aktivnosti i osigura dobijanje izbornog rezultata. Napomenuo je da je atmosfera unutar DNS-a takva da su otvorena sva vrata svakom kvalitetnom čovjeku da se priključi i da da svoj doprinos i sada i u toku izbornog procesa i poslije izbornog procesa.

To mu, kaže, daje razlog da vjeruje da DNS ima tu vrstu potencijala ali navodi da to neće biti pobjednički rezultat ali će dobiti između 13 i 14 posto glasova. Radi se, kako navodi, o više nego dvocifrenom broju poslanika.

Izvor
RTRSGB
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!